PR CUAET
-
Доброго дня! В моєї бабусі є PR (пару років тому їй тьотя зробила), але вона живе в Україні і тільки їздила на рік в Канаду коли почалась війна (минулого літа вже повернулась). Оскільки в вимогах вказано щоб спонсор "жив в Канаді" то якщо вона приїде сюди і ми подамо документи, чи їй обов'язково жити в Канаді весь період нами очікування PRу?
-
Я взагалі якось пропустила це😢
-
Це потрібно на основного апліканта лише чи на обох?
-
Добрий день спільнота. Може у кого була така ситуація. Прийшов лист від АПОСТІЛЬ що вони не можуть підтвердити диплом. Диплом 1992 року м.Сєвєродонецьк Луганська обл.,диплом технікума. Мотивують що зараз це окупована територія,і с закладом немає зв'язку. Буду вдячний за інформацію.
-
7 дней
-
Подалась 07/23 Отримала 01/24 В Канаді з 01/23 Дали до 01/27 Паспорт був на оформленні
-
Это просто супер! Спасибо! Подскажите, если есть один год опыта у канадского работодателя и по тому же noc я планирую поменять сейчас работу, то мне достаточно будет показать job offer от первого работадателя + после 3 месяцев работы у нового и наличие paystubs for 3 months - я смогу подавать на провинциальную номинацию?
-
Та Helens Загалом я теж не розумію, що робити тим, хто не отримає WP. Війна нікуди не ділася. Мабуть "Канада" вважає, що після певного строку люди повинні подаватися вже на ПР і вже повинні були заробити собі "стаж", мінімум рік, в залежності від провінції. Я не консультант, мабуть можна шукати де вступити на навчання і отримати студентську візу, шукати роботодавця, що дасть LIMA, чи терміново іхати до провінціі, де ви зможете податися потім на ПР. Можливо прямо зараз ви вже зможете десь податися на ПР. Це все залежить від деталей вашоі спарави. А можливо ви все одно можете знову подати на WP. Чи можна подати апеляцію? На це міграційний адвокат напеано може відповісти. Але там 300 баксів початкова консультація. Можливо дешевше буде вступити на навчання кудись.
-
Дякую, так все добре. Вони відразу на наступний день завершили бекграунд чек і з'явилася дата copr. Якщо у вас будуть якісь питання по військовому то можете мені написати в директ Я вам допоможу чим зможу