PR CUAET
-
Так в этом и весь вопрос! У меня суммарно за год будет около 2000 часов, но с учетом графика работы у нового работодателя я не могу показать минимальную требуемую каждую 30часовую неделю
-
Цікавить імміграція і навчання в університеті. Дякую !
-
И как только получила паспорт, то сразу прикрепила в ircc
-
Нема(
-
Да, мы визитор и пытаемся продлить
-
Я не знаю что обсуждать, есть шифт на Кампе на фул тайм я работаю с такими ребятами и ни у кого проблем нет 7 дней работа 7 дома
-
Може якщо якось пояснити, чому один тиждень показує 0, то норм все буде
-
Так дитині ворк Перміт не потрібен.
-
Мабуть так, але не всі ж будуть спроможні зробити ПР вчасно, бо ситуації і люди різні.
-
так там написано за останні 10 років, а не всю історію з 18 років
-
Но мы же продлить можем до 31 марта, как потом продлить🤷♀️
-
пейстабс за останні 3 місяці від будь-якого
-
Чи можу я зараз подати на продовженея visitor permit дітям ,якщо в них він закінчуеться напочатку 25 року ,але в них є паспорти до 27 року ?
-
Простл це все час затягується на декілька місяців якщо ти спочатку не додав цього , я це нажаль пропустила
-
Добре, дякую! А то я начитаюсь тут про хто які додаткові доки добавляв то в мене паніка вже хахаха Буду тільки прикріпляти що просять на офіційному чек листі. Якщо їм щось буде потрібне додатково то думаю офіцер попросить у мене
-
И подавали заявку ещё мужу, ему вчера пришло решение. Дали wp на старую дату. Действительно как лотерея. Мне на новых 3 года, ему нет😏
-
Конечно, верно, мы тоже вылавливаем слот младшему на паспорт, главное решить как ему продлить визитор до 31 марта Я думаю что может офицер еще попался Пробовать писать, звонить и объяснять ситуация, у родителей то ведь есть сейчас на 3 года
-
Можливо я з чимось сплутав, рік тому мені здається там була вимога не більше 55 років.
-
Я не думаю, що це будуть ретельно перевіряти якось, напишить те що пам'ятаєте
-
Це скільки? Вибачте. Я зовсім там не бачила віку
12 Jan 2024, 17:45
49933/466027
3 minutes ago