PR CUAET
-
так там написано за останні 10 років, а не всю історію з 18 років
-
Но мы же продлить можем до 31 марта, как потом продлить🤷♀️
-
пейстабс за останні 3 місяці від будь-якого
-
Чи можу я зараз подати на продовженея visitor permit дітям ,якщо в них він закінчуеться напочатку 25 року ,але в них є паспорти до 27 року ?
-
Простл це все час затягується на декілька місяців якщо ти спочатку не додав цього , я це нажаль пропустила
-
Добре, дякую! А то я начитаюсь тут про хто які додаткові доки добавляв то в мене паніка вже хахаха Буду тільки прикріпляти що просять на офіційному чек листі. Якщо їм щось буде потрібне додатково то думаю офіцер попросить у мене
-
И подавали заявку ещё мужу, ему вчера пришло решение. Дали wp на старую дату. Действительно как лотерея. Мне на новых 3 года, ему нет😏
-
Конечно, верно, мы тоже вылавливаем слот младшему на паспорт, главное решить как ему продлить визитор до 31 марта Я думаю что может офицер еще попался Пробовать писать, звонить и объяснять ситуация, у родителей то ведь есть сейчас на 3 года
-
Можливо я з чимось сплутав, рік тому мені здається там була вимога не більше 55 років.
-
Я не думаю, що це будуть ретельно перевіряти якось, напишить те що пам'ятаєте
-
Це скільки? Вибачте. Я зовсім там не бачила віку
-
Ігоре саме так, але на офіційному сайті є пояснення і там якщо люди за останні роки на пенсії то потрібно всю історію з 18 - це жах як старші люди повинні памятати ? Якщо трудова книга загубилась чи згоріла я не памятаю всіх дат за 10 років а тут все за 50 пиши
-
У мене слот на березень 🤦 але що я можу??? Маємо, що маємо
-
Я правильно розумію що коли подаєш обох батьків на PR то один буде primary applicant, а другого додаєш як dependent? І на обох треба заповнити бекграунд чек з історією роботи за усіх адрес проживання?
-
Вы можете продлить ребенку визитор и после 31 марта, на основе вашего воркпермита, сделайте паспорт и продлевайте...возможно это просто станет платной процедурой и все
-
Справа в тому, що не всі, однозначно, зможуть отримати ПР, бо не всі зможуть отримати кваліфіковану роботу. Мабуть тоді треба відкладати на навчання. На жаль за не кваліфіковану роботу я не впевнена, що пр дають. Але ви краще ознайомтеся з провінцвальними програмами. Вище писали, що поки війна депортувати не будуть. Але то вже сумна історія зовсім
-
А младшему до сих пор слот не можем выловить на паспорт, пробовали визитор продлевать по мамы ворк пермиту, прислали с такой же такой как первый визитор 🤷♀️
-
Мені здавалось що по атлантичній програмі є обмеження по максимальному віку.
-
зараз не бачу, так
-
Ви її зараз бачите? Може і було. Не буду стверджувати. Я не бачила в квітні
12 Jan 2024, 17:45
Post 49942 of 395797
3 minutes ago