PR CUAET
-
Модна зробити рахунок в монобанку. Треба буде чекати від них смс на канадський номер чи дзвінок. Потім вже через додаток монобанку по відеозв'язку проходити ідентифікацію. Показувати паспорт, ідентифікаційний номер, підписуватися тощо. Рахунок в монобанку можна використовувати для запису в консульство.
-
О. Спробую
-
Таке частенько випливає. Якщо жоден диплом не вдається евалюювати, то або тут школу закінчити або гуманітарна програма
-
Друзі, в когось є приклад Джоб оферу. Чому питаю? Це не мені. Але багато схожих запитань. Я маю контракт з компанією. Але тут у чаті намагаюся допомагати. Тож хто має, скиньте , будь ласка. У декого, роботодавці не знають як правильно все зробити. Люди звертаються до нас сюди. У мене десь був приклад, другий день шукаю, знайти не можу. Що там писати я знаю, але хотілось би повний приклад. Може хтось скине свій, закреслити прізвища. Дякую всім небайдужим, зазделегідь
-
Ні, зараз не можна її прикріпити до вже відправленної аплікації (не знаю чи можливо це зробити через кризову форму). Знаю точно, що Ви зможете її додати, коли Вам нададуть AOR. Тоді з пояснювальним листом, Ви зможете прикласти цю форму. Я раджу Вам скачати цю форму на сайті та починати її заповнювати, щоб у Вас був час перевірити (та переварити) внесену інформацію, бо коли потрібно внести багато інформації, то є ймовірність десь щось наплутати, коли час підганяє. А так у Вас буде досить часу, щоб все внести і перевірити "на свіжу голову".
-
В мене мабуть також. Бо Т4 все рівно онлайн - в кабінеті де пайстаби