PR CUAET
-
Модна зробити рахунок в монобанку. Треба буде чекати від них смс на канадський номер чи дзвінок. Потім вже через додаток монобанку по відеозв'язку проходити ідентифікацію. Показувати паспорт, ідентифікаційний номер, підписуватися тощо. Рахунок в монобанку можна використовувати для запису в консульство.
-
О. Спробую
-
Таке частенько випливає. Якщо жоден диплом не вдається евалюювати, то або тут школу закінчити або гуманітарна програма
-
Друзі, в когось є приклад Джоб оферу. Чому питаю? Це не мені. Але багато схожих запитань. Я маю контракт з компанією. Але тут у чаті намагаюся допомагати. Тож хто має, скиньте , будь ласка. У декого, роботодавці не знають як правильно все зробити. Люди звертаються до нас сюди. У мене десь був приклад, другий день шукаю, знайти не можу. Що там писати я знаю, але хотілось би повний приклад. Може хтось скине свій, закреслити прізвища. Дякую всім небайдужим, зазделегідь
-
Ні, зараз не можна її прикріпити до вже відправленної аплікації (не знаю чи можливо це зробити через кризову форму). Знаю точно, що Ви зможете її додати, коли Вам нададуть AOR. Тоді з пояснювальним листом, Ви зможете прикласти цю форму. Я раджу Вам скачати цю форму на сайті та починати її заповнювати, щоб у Вас був час перевірити (та переварити) внесену інформацію, бо коли потрібно внести багато інформації, то є ймовірність десь щось наплутати, коли час підганяє. А так у Вас буде досить часу, щоб все внести і перевірити "на свіжу голову".
-
В мене мабуть також. Бо Т4 все рівно онлайн - в кабінеті де пайстаби
-
Я думаю Ви не одинокі в цьому. Тому не хвилюйтеся, а починайте готувати інформація та пояснювальний лист до тих пунктів, де Ви вже виявили помилки, щоб як тільки Вам нададуть AOR Ви не втрачаючи час на підготовку інформація відразу все відправите, бо все буде готове до відправки