PR CUAET
-
В мене мабуть також. Бо Т4 все рівно онлайн - в кабінеті де пайстаби
-
Я думаю Ви не одинокі в цьому. Тому не хвилюйтеся, а починайте готувати інформація та пояснювальний лист до тих пунктів, де Ви вже виявили помилки, щоб як тільки Вам нададуть AOR Ви не втрачаючи час на підготовку інформація відразу все відправите, бо все буде готове до відправки
-
Щоб записатись на паспортні дії і ечергу тепер потрібна авторизація через дію
-
Якщо під апостилем ви маєте на увазі інформаційно- іміджевий центр, то я робила запит по диплому за 2008 рік (універ знаходився на окупованій території і взагалі не існує вже), і вони все підтвердили. Я читала що з дипломами до 2000 року ситуація може бути інша бо тоді були тільки паперові архіви
-
Там спочатку вводите свій номер, будь який. Очікуєте на смс - там код. По коду входите в монобанку. Вписуєте документи. Відразу дзвоните по відео комусь. Показуєте ще раз документи. Потім чекаєте. Мені обіцяли емейл. Нічого не прийшло. Я писала в службу підтримки. Повторювала фокуси з смс. Нарешті як зайшла у монобанку, то там вже була авторизована тощо.
-
Щоб продовжити прострочений в Канаді не треба ловити сорти, їхати в консульство і продовжувати без запису попереднього
-
Дякую
-
Хто зможе допомогти заповнити Academic Records Request Form? Взагалі нічого не розумію та підпис не ставиться.Дякую
-
Через Дію чи монобанк. Бува ні того ні того у людини немає. То в США, після скандалів, зробили запис для тих у кого 1) прострочений паспорт, 2) тих, хто живе на Грін карті та не може авторизуватися через дію (потрібне підтвердження технічної служби підтримки з Діі 🤣).