PR CUAET
-
Якщо під апостилем ви маєте на увазі інформаційно- іміджевий центр, то я робила запит по диплому за 2008 рік (універ знаходився на окупованій території і взагалі не існує вже), і вони все підтвердили. Я читала що з дипломами до 2000 року ситуація може бути інша бо тоді були тільки паперові архіви
-
Там спочатку вводите свій номер, будь який. Очікуєте на смс - там код. По коду входите в монобанку. Вписуєте документи. Відразу дзвоните по відео комусь. Показуєте ще раз документи. Потім чекаєте. Мені обіцяли емейл. Нічого не прийшло. Я писала в службу підтримки. Повторювала фокуси з смс. Нарешті як зайшла у монобанку, то там вже була авторизована тощо.
-
Щоб продовжити прострочений в Канаді не треба ловити сорти, їхати в консульство і продовжувати без запису попереднього
-
Дякую
-
Хто зможе допомогти заповнити Academic Records Request Form? Взагалі нічого не розумію та підпис не ставиться.Дякую
-
Через Дію чи монобанк. Бува ні того ні того у людини немає. То в США, після скандалів, зробили запис для тих у кого 1) прострочений паспорт, 2) тих, хто живе на Грін карті та не може авторизуватися через дію (потрібне підтвердження технічної служби підтримки з Діі 🤣).
-
Фізично можна не отримувати цю картку ? щойно дивилася відео ,то там після того як отримали картку в додатку вводили її дані
-
може так, а може й ні. Бо далеко не все залежить від тебе(((
-
Можна, але в мене тільки FHSA, думаю що не потрібно
-
Все де щось написано і печаті. Переклад робила там само де і всі інші документи для піар перекладала. Напишіть мені будь ласка в директ і я вам через деякий час скину контакт бо мені потрібен час щоб пошукати.