PR CUAET
-
В консульстве сказали не продлим, только за 2 мес до окончания
-
А ви паспорт не продовжили йому? Хоч продовжуйте дію паспорту і потновій звертайтеся. Бо що робити
-
Чи не було якихось новин про окрему імміграційну программу для Українців? Бо вже скоро час коли в перших КУАЕТівці буде закінчуватися віза, і невже Канада змусить виїхати з країни назад до України якщо хтось не зміг отримати ПР?
-
То я не зрозуміла, що ви написали )
-
Я вважаю що це + МЗС
-
Прикро. Але, якщо реально не можуть по економічній, можуть пояснити чому. Це так , як останній шанс. Але можна теж використовувати
-
CELPIP начебто легше,здаєш 1 екзамен за раз 3 години,все через пк з людиною не спілкуєшься,але я за 2 години встиг 😂
-
Якщо у вас страховка від роботодавця - це рахується як ваш дохід. Але має враховуватись вже в зп. Якщо самі сплачуєте - то затрата, там наскільки я пам’ятаю є поля де питають скільки на медікал трати пішло
-
Звонила сегодня в ircc . Oказывается этот номер временный который нам дали ( кто ещё не получил AOR) и есть номер AOR только без первой буквы. У меня первая буква X.
-
Вот сейчас исключительно мое мнение, но если есть возможность сделать новый я бы делала (и буду делать сыну) новый...потому что ситуация меняется быстро обычно и сегодня они принимают продленные, а завтра скажут - другие делают новые значит это возможно а значит продоенные больше неликвид...
-
міграційний консультант (і не один) каже що шансів мало по Гуманітарній - майже усім зараз відмовляють(((
-
Я ще плата за Sun Life якось вказується як затрата?
-
Зрозуміло. Спасибі
-
Ліміт 3
-
Є гуманітарна. За перші дні люди писали за 9 днів отримали. Це для тих, хто не може по економічній. Збирайте кейс, розповідайте чому не можете. Може і вам дадуть
-
Треба обов’язково. Ви ж податки списуєте за FHSA, RRSP, TFSA
-
Як людина, у якої рідніх у Канаді нема, повністю з вами згодна 🙂 Але є як є.
-
Скидки 50% на celpip материалы,налетай,кто что посоветует покупать?
-
Нет там будет первая буква. Но сейчас кто звонил и им дали временный номер там первые 2 буквы. То есть номер аппликации будет без первой буквы
-
Нет, как и визитор так и паспорт одной конечной даты)
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago