PR CUAET
-
я вчора і сьогодні без проблем заходив
-
Колись бачила що є всі номери заявок і їх відповідність, але втратила те повідомлення
-
Health benefits: Employer-paid premiums for health benefits, such as prescription medications, dental care, vision care, and paramedical services, are not taxable benefits. Short-term and long-term disability insurance: Employer-paid premiums for short-term and long-term disability insurance are not taxable benefits.
-
Доброго дня. Підкажіть продовження візи в новий паспорт,який номер заявки? Заповнюючи аплікацію дає чи 5257 чи 5708. Не впевнена в них. Знаходимось в Канаді
-
не про запрос вопрос , а про то, что писать в анкете на ЕЕ… ответ очевиден для меня , но может кто сталкивался с такой же ситуацией …
-
Наскільки я зрозуміла страховка рахується навпаки як доход, бо ви ж отримуєте бенефіт. Тому і вираховується з пейчеку.
-
В консульстве не продлили, сказали за 2 мес до окончания
-
Хто зможе допомогти заповнити Academic Records Request Form? Взагалі нічого не розумію та підпис не ставиться. Треба роздрукувати і заповнити чи як?
-
Будем делать конечно, вылавливаем слот
-
Хм, зараз за минулий рік гляну
-
Добрый день, можно ли подать аппликацию со справкой о не судимости из "Дiя" если справка от консульства ещё не готов. А потом отправить справку от консульства если офицер запросит чтобы время не потерять?
-
З таксами взагалі часто цікаво. В мене чоловік на Квебек певний час працював (ми в Онтаріо). І йому не прийшла частина такс ретерн (ми все самі подавали). Писали додатково лист де описували що є специфічний Квебекський такс, який не повернули і тд. Вони щось там відповіли що передали іншому відділу і пропали. І лише в кінці січня прийшов нарешті той такс ретерн! 🤯 ми вже не сподівались)) Швидкості Квебекського CRA офігівающі)
-
Але ось у мене в Т4 взагалі немає цього, чи воно і не має бути там?
-
Вот тут не скажу, по идее его сначала некуда добавлять, как попросят дайте
-
Доброго дня, порекомендуйте будь ласка вчителя з підготовки до екзамену)
-
Ох)) звучить заплутано)
-
благодарю … копию прилагать по запросу или сразу ?
-
Зрозуміло...
-
Зараз читаю і там сказано, що все залежить від the type of benefit and how it is funded.
-
Там все важко 😅😅
12 Jan 2024, 17:45
Post 50071 of 401484
10 minutes ago