PR CUAET
-
Оплату знімають одразу, або якщо з кредитки - то кілька днів, як і будь які інші оплати
-
Так у вас же ще є 10 місяців) Звісно встигне)))
-
Дякую за відповідь. А ще буду вдячна за пораду - у депендента (чоловіка) теж вища освіта, але бакалавр (а в мене магістр), в мене також англійська значно краща, ніж у нього, і досвід роботи фулл-тайм довший у Канаді, тож я буду основним аплікантом. І ось у заявці на номінацію/PR треба буде вказувати його освіту. І, звісно, вкажемо, що бакалавр. То тоді теж вимагатиметься евалюація? Чи можна й без неї для депендента? (Плануємо подаватися по Alberta Opportunity Stream, тож його бали за вищу освіту якоїсь великої ролі не зіграють, а платити ж за 2 евалюації більше, ніж за одну) Просто не знаю, чи вимагатиметься евалюація освіти депендента, якщо про неї вказано в заявці.
-
Дякую
-
То залежить від провінції, в Онтаріо треба буде здавати правила та роад тест
-
Отримати канадські права займало 30 хвилин часу. Може краще піти іншим шляхом?
-
Написати Міністерству освіти, можливо вони можуть відновити
-
Хотів запитати цікаве питання, можливо зможете підказати. Якщо по приїзду купити автівку й зробити страхування на українські права (розумію що буде дорого), то чи перерахують платіж за страховку після отримання канадських прав?
-
Можна
-
"Я отримав схвалення на провінційну номінацію від Нью-Брансвіка через програму Express Entry і мені додали 600 балів до свого профайлу. Тепер я очікую на запрошення до подачі заяви (ITA) для федерального етапу. Основна умова програми - проживання в Нью-Брансвіку. У мене виникло питання: чи можу я поїхати в Європу на 4 дні для оформлення нового закордонного паспорта (це не обов'язково, ще є 6 років дії і вже наявного паспорта, але бажано) до подачі документів на федеральний етап? Чи не вплине моя поїздка на процес подачі на постійне проживання і чи не викличе це питання або відмову, з огляду на умову обов'язкового проживання в провінції до отримання PR?"