PR CUAET
-
Ви маєте на увазі AOR? Якщо так, то зробіть собі каву і розслабтеся 😁 остання дата яку ми знаємо на цей час це 15 листопада.
-
Обычный военный билет, но я его не брал с собой и доступа к нему нет
-
Що саме ви маєте на увазі під «відповіді»?
-
так работают сми… кто то сказал , где то услышал и пошло поехало … нужны факты …
-
Дуже вам дякую! 🙏🏻
-
Мені не сподобалося те, що декларація дружини зарахували через 6 місяців.....
-
Це ви маєте на увазі AOR. Таке приходить, коли офіцер починає роботу над файлом. На цей момент що ми знаємо то остання дата хто отримав цей номер то 15 Листопада.
-
Які? Не розумію, що маєте на увазі
-
Також минулого року сам заповненював. І в цьому році також буду. Але буде трохи складніше. Вського різного більше набагато...
-
как я и говорил … только канадский суд может принять решение такое … а для этого нужну изменить законодательную базу
-
Дякую дуже!
-
Дякую!
-
речь шла о том , что Людмила утверждает , что Евросоюз и Канады примут законы , чтобы военнообязанных вернуть в Украину … я же написал , что это противоречит правам человека и страны не будут этому следовать в угоду Зеленскому …. ну и как пример , привел недавний случай с участником массовых убийств в составе СС, которого никуда не отправили
-
LS - це на громадянство, вам треба General
-
What’s the difference?
-
Всім доброго вечора!в лютому прилітаю в Торонто,практично,як сліпе кошеня!куди звертатись?чи потрібно звертатись заздалегідь?
-
Зарахують. Але питання в тому, чи всі предмети і зразу екзамен, чи прийдеться іти вчитися пр апрентісшіп 1 або 2, або 3,4 роки.... Правда там потрібно ПР. Але надіюсь на той момент вже буде
-
Я подалась в січні (15 січня) і тепер періодично заходжу сюди в групу, щоб бути в курсі хто і як заповнив свої аплікації. Ось надибала інформацію з приводу "комсомолу", про яку я навіть і не мала уяви, що її треба вносити і тепер аналізую, як з найменшими втратами вийти з цієї ситуації, пояснюючи, якщо мене запитають, чому я не вказала це "почесне звання🫡😵💫" в аплікації.
-
а могут и не запросить … статистика мне не известна
-
если вы подаетесь на ПР , то могут запросить proof … , того, что вы указали в анкете ЕЕ…
12 Jan 2024, 17:45
50183/428809
2 minutes ago