PR CUAET
-
What’s the difference?
-
Зарахують. Але питання в тому, чи всі предмети і зразу екзамен, чи прийдеться іти вчитися пр апрентісшіп 1 або 2, або 3,4 роки.... Правда там потрібно ПР. Але надіюсь на той момент вже буде
-
Я подалась в січні (15 січня) і тепер періодично заходжу сюди в групу, щоб бути в курсі хто і як заповнив свої аплікації. Ось надибала інформацію з приводу "комсомолу", про яку я навіть і не мала уяви, що її треба вносити і тепер аналізую, як з найменшими втратами вийти з цієї ситуації, пояснюючи, якщо мене запитають, чому я не вказала це "почесне звання🫡😵💫" в аплікації.
-
В Едмонтоні ні. Тільки почта. Про інші не знаю
-
Скажіть, будь ласка. навіщо брати дублікат, якщо є оригінал, навіть до 1991 року?
-
А можете і мені кинути контакти перекладача. Дякую
-
Привіт, я щойно отримав візу, і вона дійсна до наступного року (оскільки термін дії мого паспорта закінчується наступного року), тож хтось може порадити мені, чи є якісь можливості продовжити моє перебування в Канаді? 🙏
-
Зрозуміло. В Україні це в РАЦСі, пишете заяву, що попередній загубили. Тут хіба що через консульство. Думаю, процедура повинна бути подібна до витребування свідоцтва про шлюб (про свідоцтво про народження я не знайшла спеціальної інформації, треба питати в консульстві). Тільки зверніть увагу: в радянських є вказівка на національність, а в сучасних в Україні вказується лише громадянство. В житті бувають ситуації, коли важливо мати документ про національність 😊