PR CUAET
-
Зрозуміло. В Україні це в РАЦСі, пишете заяву, що попередній загубили. Тут хіба що через консульство. Думаю, процедура повинна бути подібна до витребування свідоцтва про шлюб (про свідоцтво про народження я не знайшла спеціальної інформації, треба питати в консульстві). Тільки зверніть увагу: в радянських є вказівка на національність, а в сучасних в Україні вказується лише громадянство. В житті бувають ситуації, коли важливо мати документ про національність 😊
-
Впрочем, как и в том году, ЕС необходимо принимать решение о продлении защиты и тд и тп. Ровно такие вещи (почти) были и в том году.
-
Я її завантажила з інтернету, якщо у вас не вийде, то спробую з вами поділитися:)
-
www.politico.eu/article/kyiv-puts-pressure-to-tighten-rules-as-eu-mulls-future-of-ukrainian-refugees/ Я всегда люблю читать новости в оригинале :)
-
Богдан вам надо успокоиться и концентрироваться на вашей аппликации. Всё сказаное не в вашу сторону. А так для инфы. У меня у мужа на работе депортировали в страну исхода мужчину с гражданством канадскими за то что он открыл бутылку в магазине, попил и поставил на полку обратно. Так что Канада это такая страна
-
Я не отримала листа підтвердження статусу піар, хоча в кабінеті підтвердження бачу.
-
Нет, если у вас по программе 2 полных года фул тайм, то это 2 года работы, неважно 30 или 40. Один год= 1560 часов. Мне нужен был год, я выполнила требование 1560 часов тоже через 10 месяцев. Но без полного года подать бы не смогла. Я подавала раньше этого срока, подтверждая опыт из Украины
-
Копію відразу. Це єдине що їм потрібно. Але ще ж потрібен переклад.