PR CUAET
-
В дублікаті взагалі не вказали громадянство батьків.
-
Дякую!
-
Ви відправляли через яку службу? Канада Пост? Ну то на їх сайті і трекається ))) www.canadapost-postescanada.ca/track-reperage/en#/home
-
хтось їде з києва найближчим часом?
-
Супер. Спасибо!
-
це потрібно напевно після набуття громадянства відмовитися від попереднього, щоб було лише одне громадянство. нікуди б було депортувати
-
Как раз есть время к федеральному этапу все подготовить. Кстати у кого-то есть чек лист для него?
-
Це не через велсімпл, це щось інше чи рандом. Мені через велсімпл швидко повернули, чоловіку - частину, а іншу частину через 10 місяців
-
Доброго дня. Бачу, що треба показувати всі сторінки паспорту, де є візи, при цьому треба показати все за 10 років. Маю 2 зарган паспорти: звичайний та "біо". Частина віз (за першу частину 10 років) у звич.паспорті,тобто маю показати 2. Розумію, всі сторінки з обох паспортів повинні бути в одному файлі. Питання одне: чи треба писати лист-пояснення, чому я маю два паспорти (другий зявився, коли перший ще не закінчився)? Дякую!
-
Нет. Там часы и не меньше года или 2-х. Потому что многие писали больше часов за меньше времени,поэтому срок обязательно. Так мне на консультации сказали
-
я тут це побачила, тому запитала)
-
паспорт не потрібно сканувати, лише заповнити подорожі онлайн
-
Всім привіт підкажіть будь ласка якщо паспорт вже прибув до установи в Едмонтон і треба відправити старий паспорт, питання на яку адресу, адреса самого посольства відправляти?
-
делать наверное запрос в профильную организацию …
-
Дії нема, замовляла через консульство три місяці пройшло ніякої відповіді, отримали в консульстві на наступний день після моєї відправки.
-
З витягом з дії 2 тижні
-
Привіт, скажіть будь ласка хто замовляв довідку про несудимість через консульство, скільки чекали ?
-
Теж чекаю 3 місяці з консульства в Торонто( Ви не один чекаєте!
-
Вітаю, мама громадянка України, дитина народилася в Україні, є тільки свідоцтво про народження, тато громадянин іншої країни, може хтось оформляв закордонний паспорт з подібним випадком у консульстві. Якщо так, то підкажіть будь ласка, які документи для цього потрібні.
-
Написано до 6 тижнів на сайті, але якось довго вже((
12 Jan 2024, 17:45
50257/447295
3 minutes ago