PR CUAET
-
Всім привіт підкажіть будь ласка якщо паспорт вже прибув до установи в Едмонтон і треба відправити старий паспорт, питання на яку адресу, адреса самого посольства відправляти?
-
делать наверное запрос в профильную организацию …
-
Дії нема, замовляла через консульство три місяці пройшло ніякої відповіді, отримали в консульстві на наступний день після моєї відправки.
-
З витягом з дії 2 тижні
-
Привіт, скажіть будь ласка хто замовляв довідку про несудимість через консульство, скільки чекали ?
-
Теж чекаю 3 місяці з консульства в Торонто( Ви не один чекаєте!
-
Вітаю, мама громадянка України, дитина народилася в Україні, є тільки свідоцтво про народження, тато громадянин іншої країни, може хтось оформляв закордонний паспорт з подібним випадком у консульстві. Якщо так, то підкажіть будь ласка, які документи для цього потрібні.
-
Написано до 6 тижнів на сайті, але якось довго вже((
-
Десь так і чекають
-
Хтось вище писав, що сам подавав
-
Відпустка, хвороба?
-
Чи хтось подавався на гуманiтарну программу самостiйно?
-
Если я не работал около 3х недель, то мне нужно к 2 годам прибавить 3 недели ещё?
-
Все так. У нас тут у всіх кришу зриває від очікувань на кожному кроці. Мені інколи хочеться памʼять собі стерти і включити все, коли прийде піар😂😂😂
-
Да, до 31 марта. Подавайте и пишите а апликации в разделе 5 ожидаемое время работы период в 3 года с даты анкеты. Есть шанс получить новый ВП ещё на 3 года.
-
Извините, пошучу, чтоб поднять вам немного настроение. На заборе тоже написано, но это не означает что оно там есть😂😂😂ждите, придет
-
Дякую заспокоїли, я вже подумав що щось не так
-
Это все понятно Получить паспорт очень долгая процедура здесь. Сидеть бездействовать тоже не вариант, ловим слоты и пытаемся как-то решить
-
Мені адвокат радила додавати. Можна не додавати 2 тижні відпустки на рік. Тобто якщо в році 52 тижні, то загалом має бути не менше 100 тижнів (2 роки) і кожний тиждень 30 годин і більше.
-
Ну так чего ж вы ожидали? Никакие пермиты и визиторрекодс не могут выдать дольше срока паспорта. Кто вас , вообще, надоумил подать ещё раз на визиторрекодс при том же самом паспорте по сроку с уже имеющимся визиторрекодс?Воркпермит у родителей никак не заменяет паспорт ребенка. Вам нужен паспорт ребенка с более длинными сроком.
12 Jan 2024, 17:45
50269/466854
3 minutes ago