PR CUAET
-
Можна
-
"Я отримав схвалення на провінційну номінацію від Нью-Брансвіка через програму Express Entry і мені додали 600 балів до свого профайлу. Тепер я очікую на запрошення до подачі заяви (ITA) для федерального етапу. Основна умова програми - проживання в Нью-Брансвіку. У мене виникло питання: чи можу я поїхати в Європу на 4 дні для оформлення нового закордонного паспорта (це не обов'язково, ще є 6 років дії і вже наявного паспорта, але бажано) до подачі документів на федеральний етап? Чи не вплине моя поїздка на процес подачі на постійне проживання і чи не викличе це питання або відмову, з огляду на умову обов'язкового проживання в провінції до отримання PR?"
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка чи можна подаватися на PR якщо мій паспорт закінчується через рік?
-
Треба спробувати здати. У них є пробний екзамен?
-
Доброго дня. Пробачте, за те, що питаю знов. Хочу зрощуміти для себе, якщо маю диплом спеціаліста, вказувати диплом спеціаліста чи магістра?Подавати тільки 1 рік навчання, без бакалавра? Я так зрозуміла, що можна не переводити диплом, це допоможуть зробити на сайти апостиль(для вес)? Які кроки оформлення заяви на сайті апостиль?
-
я в шоці
-
Це приватний мабуть навчальний заклад?
-
Перший раз таке чую..На сайті nait тільки academic ielts
-
Ми подаємось на пр по новій public policy. там не потрібен екзамен з англійської. Але для коледжу звісно потрібен
-
У PR аплікації ви маєте вказувати ваш легальний статус перебування у Канаді, ви маєте подбати про те, щоб ваш статус не було прострочено, інакше ви втратите eligibility щодо PR