PR CUAET
-
Не поганимо чат нашими думками
-
я теж
-
Пішли всі далі по гілці і темі в ній
-
Я взагалі не скачувала цієї форми, а внесла цю інформацію виключно в форму ІММ5669.
-
Добрый день! Такой вопрос по поводу НОК: в текущем job offer расписаны обязанности из нескольких ноков. В один НОК не попадаю. Как быть?
-
Думаю, вам не чутно було , дитино повторюю саме для вас. Всі мають свої мірила , на їх і основуються. Ми не зможемо друг другу довести щось більше, від чого кожний знає. Вспокойся. Для тебе вони герої, для мене вони СС. Все видохни ситуацію. Сприйми, що ті хто для тебе вау, для інших фу.
-
Тоді по логікі й про подорожі потрібно додаткову форму окрім ІММ5669
-
www.youtube.com/watch?v=nFOuEeuFvbo&t=2366s&ab_channel=UA_Canada
-
Ой, а цього твору я назбирала аж на три сторінки 🥴🤪...зачитаються
-
на цьому відео на 44 мин 55 сек вона говорить що потрібно окрему форму imm 0149 E заповнювати і додавати якщо людина була держ службовцем:
-
В декількох відео по заповненню аплікації по цій програмі, міграційні адвокати рекомендуюють заповнювати додаткові форми и милитари,и якщо були на держпосаді.
-
Привіт, хочу замовити витяг х дії і там треба вибрати короткий або повний, що краще підходить для експрес ентрі???
-
100% я теж… майже. Ще і letter of explanation писала
-
Фууух, мені хоть цього не потрібно було додавати😶🌫🫣, бо я й так мало не сказилась, доки розібралась куди і що вносити і в якій кількості🤧🫨🥴.
-
Цей курс?
-
То есть- просто удалить и оставить одну обязанность?
-
До чого Нюрберг до поляків, коли я пишу про поляків, які ще з Речі Посполитої гнобили українців і це призвело до того, що Богдан Хмельницький привів Україну до московії? І досі полякі намагаються як що щось - вийти на дорогі та не пускати нас до Європи.
-
Конечно. ЕЕ только 9999 и выше
-
АОS
-
Я вирішила так, запросять, відправлю, а досилати в догонку як прийде AOR, я нічого не буду, бо поїду глуздом не тільки я, але й міграційний офіцер, який буде дивитись мої "витвори"
12 Jan 2024, 17:45
50368/440420
24 minutes ago