PR CUAET
-
Розумію...
-
Звісно, куди там якомусь канадському ВНЗ, який у світових рейтингах, з прекрасним академічним складом, до вашого дідуся і особисто до ваших поглиблених рашистських джерел. Вибачаюсь, не чіпаю більше
-
Ні, це айді
-
Я пробую, наразі сам заповнюю, в мене до речі на рахунок цієї теми, питання, чи Ворк Перміт рахується як National identity document, щоб його вводити в IMM 0008 ??
-
нам від 12 рулити, або літаком
-
Ви не вгамуєтесь ніяк. У флуд тоді. Мій дідусь зі Львову. Маю свою розповідь. Тому залишимося кожний зі своєю обізнаністю
-
В мене на роботі знайомий казав що телеграм ботів що нагнітають по чатах скоро будуть масово банити. Вже є рішення від Дурова.
-
Це ж вони не серйозно Просто відпрацьовують по методичці )) які там знання по історії Вони навіть про Канаду нічого не знають
-
Ні, мене невігластво інших не чіпляє. Хотіла допомогти вам не виглядати неосвіченою в цьому контраверсівному питанні. Ще раз вибачаюся.
-
Слава богу. А ведь зацепило вас. Значит правда она все таки есть и она давит.
-
Можете будь-ласка і мені скинути 🙏
-
І тоді вона всіх прийняла
-
А ви з однієї діі на два слоти і не запишетесь. Я пишу двох дітей на один.
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно додавати документи про освіту мого common law partner? Подаємось через провінційну програму. Дякую!
-
Эх жаль,зря время тратил только ) Благодарю за ответ)
-
Зрозуміла, дякую
-
Автор сказал что он не служил, а милитари форм запросили…
-
25 вересня 2023
-
Поки, ні
-
В чому було ваше питання?
12 Jan 2024, 17:45
50496/465915
27 minutes ago