PR CUAET
-
В чому було ваше питання?
-
Я её к сожалению пока не получила, в процессе Я работала в Украине, последние 10лет в одном и том же салоне, звонили разговаривали с директором, она сказала выпрашивали дотошно, одни и те же вопросы под разным предлогом, удостоверится, что правда Почитайте условия на Alberta trades, если не ошибаюсь нужно 4300 часов (для hairstylist)чтоб было пожтвержденных от работодателя Документы никакие не предоставляла об официальном трудоустройстве Очень рекомендую подъехать в сам офис и поговорить с Эриком, он казах вроде, разговаривает на русском, расскажет подробнее ,что делать
-
Может есть у кого образец такого письма?
-
Довідка НЕ буде дійсна в його випадку, так як за рік можуть знайти злочини які до цього ще не знайшли, і якщо 4-го отримав, то 5-го ще міг в когось щось вкрасти і через рік вже бути в розшуку
-
А якщо чоловік знаходиться в Україні, а я в Канаді і я основний аплікант, чи можна його витяг з Дії відправити до канадського консула щоб завірили і переклали разом з моїм витягом із Дії?
-
Це запитують про ваш український паспорт. Я вам раджу перечитати добре інструкцію до подачі на гуманітарну. Все реально податися самому,але ви маєте правильно заповнити всі форми,правильно підписати супровідні документи. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Велике вам дякую!
-
Понял, благодарю за информацию