PR CUAET
-
Довідка дійсна, якщо ви після її отримання не повертались в країну з якої брали довідку
-
Добрый день, кто подавался на визу недавно по новому паспорту и ворк пермиту? Есть ссылка? Меня выбрасывает снова вроде как на подачу ворк пермита.. нужна просто виза в паспорт. Помогите!!!
-
Упс, дійсно. Я якось не звернув увагу на те що він буде ще одну добу в країні.
-
сорян… вы правы
-
Довідка НЕ буде дійсна в його випадку, так як за рік можуть знайти злочини які до цього ще не знайшли, і якщо 4-го отримав, то 5-го ще міг в когось щось вкрасти і через рік вже бути в розшуку
-
Де ви його найшли Completness check якщо AOR ще нема ?))
-
А якщо чоловік знаходиться в Україні, а я в Канаді і я основний аплікант, чи можна його витяг з Дії відправити до канадського консула щоб завірили і переклали разом з моїм витягом із Дії?
-
Так
-
Я уже в том состоянии - когда ждешь ждешь новостей, а потом забил. И когда приходит мейл от CE CSC Do Not Reply / Ne Pas Repondre CSC EC - и ты такой - ДА ЛАААДНО 😁
-
Це запитують про ваш український паспорт. Я вам раджу перечитати добре інструкцію до подачі на гуманітарну. Все реально податися самому,але ви маєте правильно заповнити всі форми,правильно підписати супровідні документи. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Вау, ви вже на паспорт встигли податися по програмі імміграції через родичів! А що так можна?!!! 😊
-
Паспорт канадский прислали
-
Велике вам дякую!
-
Понял, благодарю за информацию
-
І що ж прийшло від них, поділіться😉
-
У мене така сама ситуація, я вчора так відправила) Не знаю чи вийде, але якщо вийде-дам вам знати)
-
Сам тест не важкий, якщо вивчати це. Багато питань з "подвиподвертом"
-
Добрий вечір ) Підкажіть будь ласка,чи можу я спробувати продовжити WP з старим паспортом ?Читаю тут , що всі продовжують тільки вже з новим )
-
Добрий вечір всім учасникам! Таке питання з приводу заповнення секції Personal History... всюди на тематичних відео бачу що початок наступного етапу проставляють місяцем з попереднього... напр., 2022/05-2020/05 - Teacher...; і далі 2020.05-2018/08 -Tilesetter. Моє питання чи можна проставляти наступний етап місяце раніше, типу не 2020/05-2018/08, а 2020/04-2018/08. І пробілів немає і дозволяє більш точно описати біографію.... Чи можна так робити ? Дякую за відповіді ....!
-
vm.tiktok.com/ZM6bK36UA
12 Jan 2024, 17:45
50519/432443
4 minutes ago