PR CUAET
-
А якщо чоловік знаходиться в Україні, а я в Канаді і я основний аплікант, чи можна його витяг з Дії відправити до канадського консула щоб завірили і переклали разом з моїм витягом із Дії?
-
Це запитують про ваш український паспорт. Я вам раджу перечитати добре інструкцію до подачі на гуманітарну. Все реально податися самому,але ви маєте правильно заповнити всі форми,правильно підписати супровідні документи. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Велике вам дякую!
-
Понял, благодарю за информацию
-
У мене така сама ситуація, я вчора так відправила) Не знаю чи вийде, але якщо вийде-дам вам знати)
-
Добрий вечір всім учасникам! Таке питання з приводу заповнення секції Personal History... всюди на тематичних відео бачу що початок наступного етапу проставляють місяцем з попереднього... напр., 2022/05-2020/05 - Teacher...; і далі 2020.05-2018/08 -Tilesetter. Моє питання чи можна проставляти наступний етап місяце раніше, типу не 2020/05-2018/08, а 2020/04-2018/08. І пробілів немає і дозволяє більш точно описати біографію.... Чи можна так робити ? Дякую за відповіді ....!
-
vm.tiktok.com/ZM6bK36UA
-
vm.tiktok.com/ZM6bKvtfS
-
Я вибачаюсь, а що за портал 1 і 2? Шо я вже пропустила :)))
-
vm.tiktok.com/ZM6bEBDXQ как получить справку с другой страны
-
-100 балов