PR CUAET
-
А сколько максимум?
-
Тобто той з яким я приїхала , до 26 року дійсний )
-
Хтось отримував довідку про несудимість тут в польскому посольстві? Якщо так, підкажіть який процес, будь-ласка
-
Чи може хтось підказати? Якщо в канаді вже подавали онлайн заявку і прийшов лист на біометрію, чи потрібно подавати біометрію ? Перед подачею на візу не робили біометрію бо вік був 17
-
National identity document - буквально національний ідентифікаційний документи, тобто ваш паспорт.
-
Я теж працюю в салоні і отримую зарплату в чеках. Мій босс дав мені референс леттер. Я підписувала лише те що він буде оплачувати податки і бльше нічого.
-
Вітаю, підкажіть, а що таке пейрол провайдер і ко-емплойиент?
-
ну а примерно расказать можете?
-
Мені також швидко.
-
не знаю, не вижу разницы сейчас или в марте , как по мне лучше быстрее
-
да, у меня по Т4
-
youtu.be/PcaCISyT-X0?si=JmXl9driBexnVae8
-
@ANTON1728 Получите от работодателя Т4. Зарегитесь на условно бесплатних сайтах велсимпл. И в процессе заполнения посмотрите что ещё нужно. Если это первая декларация то там немного нужно будет
-
У мене не так, не викидає з логіна. Але слотів каже, що нема. Я підозрюю, щоб іх побачити при зміні установи треба іти на першу сторінку відразу після логіну. Проте по всій Канаді я ще не одного слоту не побачила 🤷
-
Могу дать контакт бухгалтера. Я пока себе не сделаю все сама и не разберусь, лезть туда не хочу. Но через месяц помогу бесплатно все заполнить. Выбирать вам
-
Переслал во Флуд ваши сообщения. Как раз там обсуждали
-
ну а примерно расказать можете?
-
Если вы работаете на работодателя, то там ничего сложного
-
кто знает где найти бухгалтера для оформления декларации?
-
Да, можно сверху лимита класть.
12 Jan 2024, 17:45
50561/404469
10 minutes ago