PR CUAET
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка якщо відкрили профіль в express entry і там балів доки достатньо для federal. Та у сіммі там балів 339. Здали англійську на 7888, зробили евалюацію діплома магістра, та зараз вже як півроку працюю на канадську компанію по open work permit. Noc зараз 11202, та за останні 5 років поза межами Канади теж 11202. Підкажіть будь ласка чи можна подаватися зараз по якійсь з програм OINP? Бо те що я дивлюся пише, що потрібен мінімум рік працювати в Канаді. Чи це так чи я щось пропустила? Дякую всім
-
Так а хто буде робити верифікація (евалюацію) диплому?
-
Так я можу вже не звертатися до апостилю , а безпосередньо відправити переклад до Wes?
-
Евальвацію диплома робить WES їм потрібний перклад , апостиль формує пакед документів який відправляє до WES Canada
-
Я заплутався, спочатку треба було зробити переклад, та надіслати в апостиль, а апостіль створює заявку на міжнародний запит та сам надсилає до Wes. Як зараз бути?
-
А подскажите, кто работает с дипломами медиков или фармацевтов?
-
Я не думаю, мабуть вигадають ще щось
-
Що таке т.4?
-
Я так зробив , я загрузив переклад до WES , а апостиль підготував Формування пакета документів для WES Canada , також Аплікаційна форма (в т.ч верифікація документа)
-
Доброго дня підкажіть, до чого готуватись по прибутті до Канади, ми ще в Харкові, думаємо які документи перекладати і що може знадобитися, може щось порадите?
-
Користування іноземними документами в Канаді Законодавство Канади не вимагає засвідчення автентичності чи легалізації іноземних офіційних документів, перш ніж їх можна буде використовувати в Канаді. Очікується, що це не зміниться після набуття чинності Конвенції про апостиль. Конвенція про апостиль набуде чинності в Канаді 11 січня 2024 року
-
Доброго дня! У доньки є work і study permit на навчання у high school. Зарахована до університету. Документи на розгляді PR. Чи потрібно новий study permit? Строк діі попередніх документів 2025 рік. Навчання 4 роки. Можна офіційне посилання на сайт IRCC. Дякую
-
Спасибо