PR CUAET
-
Так а хто буде робити верифікація (евалюацію) диплому?
-
Так я можу вже не звертатися до апостилю , а безпосередньо відправити переклад до Wes?
-
Евальвацію диплома робить WES їм потрібний перклад , апостиль формує пакед документів який відправляє до WES Canada
-
Я заплутався, спочатку треба було зробити переклад, та надіслати в апостиль, а апостіль створює заявку на міжнародний запит та сам надсилає до Wes. Як зараз бути?
-
А подскажите, кто работает с дипломами медиков или фармацевтов?
-
Я не думаю, мабуть вигадають ще щось
-
Що таке т.4?
-
Я так зробив , я загрузив переклад до WES , а апостиль підготував Формування пакета документів для WES Canada , також Аплікаційна форма (в т.ч верифікація документа)
-
Доброго дня підкажіть, до чого готуватись по прибутті до Канади, ми ще в Харкові, думаємо які документи перекладати і що може знадобитися, може щось порадите?
-
Користування іноземними документами в Канаді Законодавство Канади не вимагає засвідчення автентичності чи легалізації іноземних офіційних документів, перш ніж їх можна буде використовувати в Канаді. Очікується, що це не зміниться після набуття чинності Конвенції про апостиль. Конвенція про апостиль набуде чинності в Канаді 11 січня 2024 року
-
Доброго дня! У доньки є work і study permit на навчання у high school. Зарахована до університету. Документи на розгляді PR. Чи потрібно новий study permit? Строк діі попередніх документів 2025 рік. Навчання 4 роки. Можна офіційне посилання на сайт IRCC. Дякую
-
Спасибо
-
Нужен просто перевод или нотариально заверять всё?