PR CUAET
-
Що таке т.4?
-
Я так зробив , я загрузив переклад до WES , а апостиль підготував Формування пакета документів для WES Canada , також Аплікаційна форма (в т.ч верифікація документа)
-
Доброго дня підкажіть, до чого готуватись по прибутті до Канади, ми ще в Харкові, думаємо які документи перекладати і що може знадобитися, може щось порадите?
-
Користування іноземними документами в Канаді Законодавство Канади не вимагає засвідчення автентичності чи легалізації іноземних офіційних документів, перш ніж їх можна буде використовувати в Канаді. Очікується, що це не зміниться після набуття чинності Конвенції про апостиль. Конвенція про апостиль набуде чинності в Канаді 11 січня 2024 року
-
Доброго дня! У доньки є work і study permit на навчання у high school. Зарахована до університету. Документи на розгляді PR. Чи потрібно новий study permit? Строк діі попередніх документів 2025 рік. Навчання 4 роки. Можна офіційне посилання на сайт IRCC. Дякую
-
Спасибо
-
Нужен просто перевод или нотариально заверять всё?
-
У вас двоє дітей - але записатись можна лише один раз «паспорт до 16 років». Вище написала, як робили знайомі.
-
В мене подруга з трьома піймала один слот , написала листа і прийняли всіх за одним слотом.
-
У вас досягли і не дрюрсягли 16 років, якщо дітей 2-3 то тільки один запис.
-
У нас є топік t.me/prcuaet/59697
-
Якщо коротко - НІ. Знаю людей яким прийшла відмова від федералів
-
Посада, обов'язки, скільки годин на тиждень, скільки годин за весь час, зарплатня; що робота full-time and permanent. По одному реченню про те, чим займається компанія, та про те, що ви хороший робітник. Має бути на бланку компанії з контактами та адресою.