PR CUAET
-
В мене подруга з трьома піймала один слот , написала листа і прийняли всіх за одним слотом.
-
У вас досягли і не дрюрсягли 16 років, якщо дітей 2-3 то тільки один запис.
-
У нас є топік t.me/prcuaet/59697
-
Якщо коротко - НІ. Знаю людей яким прийшла відмова від федералів
-
Посада, обов'язки, скільки годин на тиждень, скільки годин за весь час, зарплатня; що робота full-time and permanent. По одному реченню про те, чим займається компанія, та про те, що ви хороший робітник. Має бути на бланку компанії з контактами та адресою.
-
Добрий день! Бачила у блогера інформацію, що зараз не всім у Аеропорту дають Open work permit, хоч і є letter for introduction WP. Підкажіть, будь ласка, чи справді хтось стикався з цією проблемою?
-
Добрый. Это скорее вопрос университета, чем IRCC. Вы должны показать им свой пермит и точно узнать можно ли по нему учиться до 25го. А там и pr подтянется. У нас схожая ситуация, 3 курс, стади пермит заканчивается этим летом, кейс подан на pr. Учиться еще год. Колледж прислал письмо что в марте надо подаваться на новый стади пермит. Если будет pr к тому моменту, значит пермит обнулится.
-
Зараз процитую, що мені на того листа відповіло консульство.
-
А можете не писати другого, а написати листа, що записали дитину, але маєте дві і прийдете з двома.
-
Виходить, я другого можу записати з аккаунта дружини?
-
Блін! Так ось чому я не можу записатись! А я все думаю, шо не встигаю...
-
Вам видали номінацію згідно з вашим досвідом роботи, і ви повинні відповідати умовам номінації до кінця процесу імміграції. Таке загальне правило. Строго кажучи, змінюючи нок, ви перестаєте відповідати номінації.
-
Генконсульство розглядає виключення лише якщо людина летить з інших провінцій та має квитки на літак. На жаль, у зв'язку з вибуховим попитом на оформлення паспортів, у Вашому випадку ви зможете подати лише якщо особа, яка має слот за Вами, не прийде, що малоймовірно, враховуючи попит на цю послугу. Принагідно інформуємо, що в пільговому порядку призначаються дати для людей з інвалідністю, важкохворих, дітей, батьків та другого з подружжя, військовослужбовців, які проходять службу в ЗСУ. Якщо Ви така пільгова категорія, надішліть документи, які це підтверджують і Вам буде призначено додатковий час в позаприйомні години.
-
Здивуйте
-
Ні, але не дуже далеко - три години на машині.
-
А ви в місті де є консульство?
-
Могли б свої години вже трохи і розширити "у зв'язку з вибуховим попитом"... а то 2.5 години на день.