PR CUAET
-
Втрачено диплом про закінчення школи 11клас. Є довідка зі школи,яку не хочуть евалювати. Що робити? Будь ласка підскажіть всі варіанти .
-
Хтось подавався на Tech Pathway в Альберті? Дійсно треба показувати гроші на рахунку на цю програму (маю інфо від консультанта)? І чи треба подавати теж старшу дитину 21 року, яка живе в Європі?
-
Не робить евалюацію
-
Є цей документ.WES не признає.
-
nv.ua/ukr/ukraine/events/navchannya-pid-chas-viyni-shcho-robiti-pri-vtrati-svidoctva-pro-zakinchennya-shkoli-novini-ukrajini-50237622.html
-
Підкажіть, ще , будь ласка, отримавши LMIA ворк перміт залишається відкритим?
-
Не має бакалавра
-
Школа не має дубліката свідоцтва.
-
Це ваш найвищий рівень освіти? Якщо так, то треба брати дублікат. Якщо ж ні, і є ще бакалавр чи магістр, то свідоцтво про закінчення школи не потрібне (евалюація робиться лише за найвищими ступенем освіти)
-
Взяти дублікат свідоцтва
-
Взаимно 🤗
-
Є відповідна гілка, там всі ці питання обговорюються 😉 коли Ви заповнюєте заявку, там буде чек лист. Щоб підтвердити родинні зв'язки я додавала свідоцтво про народження своє і сестри та свідоцтво про одруження, бо я змінювала прізвище
-
До 120 днів займає процес в середньому
-
Дякую дуже!
-
Якщо загублене свідоцтво про закінчення 11 класу. Є документ зі школи про закінчення. Чому wes каже що не можливо евалювати. Школа в Україні каже,що це офіційний документ. Що робити?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Тільки що переглянула на IRCC інформацію щодо свідоцтв про народження, і там вказано, що воно необхідно лише для дітей, щоб довести родинні зв'язки з аплікантом. То ж можна його взагалі не додавати, виходить. То й не переймайтеся
-
Провінція Манітоба, по програмі як спеціаліст зварювальник, без здачі англійської
-
Робила все сама у травні. Зовсім у мене не виникало жодних питань. Зайшла, заповнила Україна, оплатила, перекинуло мене на апостіль, ввела номер заявки, під грузила скани, оплатила, потім оплатила переклад, отримала від Wes по пошті і емейл, з апостилю отримала мій переклад. Пишіть, якщо що. Тоді ще зовсім не було у кого спитати.
-
Тоді лише один варіант - приїхати без дитини, отримати документи і повернутися по дитину, й повернутися назад, коли вже в неї буде віза.
12 Jan 2024, 17:45
5070/440420
24 minutes ago