PR CUAET
-
А ви в місті де є консульство?
-
Могли б свої години вже трохи і розширити "у зв'язку з вибуховим попитом"... а то 2.5 години на день.
-
Впіймай, якщо зможеш, а у нас Запишись, якщо зможеш.
-
Там ще багато такої роботи, яку ми не бачимо. Консул сказала, коли була у нас в провінції, що немає фінансування збільшити штат. Тому така система. Від того не легше. Але з весни, не памʼятаю з якого місяця вона говорила, що повинні або людей взяти, або грошей більше виділити.
-
Не знаю, правда чи ні.
-
В той же час, чув, що люди брали другого і їхали в один слот, і їх приймали...
-
Коротше, другий слот треба ловити на другого з подружжя. Добре що підказали, дякую!
-
По Foregin worker stream вам підходить, основна проблема може бути з Employee form від компанії, виглядає просто форма але не все компанії згодні заповнювати
-
Дуже дякую, від компанію проблем не повинно бути бо вони вже робили і роблять зараз форми для ПР інших моїм співробітників. Тобто зараз мені можна заповнити форму на сайті OINP , а потім вже як прийде запрошення просити все підготовити компанію? Чи відразу все треба онлайн робити і компанії? Дякую
-
Зрозуміла, дякую. Можна ще раз уточнити, тобто зараз я заповнюю форму реєструюсь на to register an expression of interest OINP спочатку, щоб вони потім запросили? А потім подаюсь на Ontario Foreign Workers stream? Чи відразу заповнюю Ontario Foreign Workers stream? Дякую ще раз
-
Я не сперечаюсь але саме так не написано у тій відповіді. Там вказано що по Альберті є список професій які відповідають програмі і треба його дотримуватись. Також на сертифікаті про номінацію є відмітка про відсутність обмежень на працевлаштування. Звичайно на практиці може бути саме як ви кажете.
-
Це супер, гарна компанія, краще вже під час відправки форми мати всі документи перекладені також, бо на підтвердження документів якщо не помиляюся 1-2 місяця
-
Ота відповідь то копіпаст з сайту, загалом ні про що. Треба читати листи, які одержані після номінації
-
Не потрібно. При подачі документів додасте лист пояснення, що на момент видачі диплому діяла стара транслітерація.
-
Я думаю це як і багато іншого повністю на розсуд перевіряючого. Ми не знаємо кейси людей яким була відмова а загального правила не існує. Розумніше не змінювати місце роботи але якщо дуже треба то можна спробувати. З рештою якщо людину звільнили під час аплікації то так чи інакше зміна відбудеться.