PR CUAET
-
Я не сперечаюсь але саме так не написано у тій відповіді. Там вказано що по Альберті є список професій які відповідають програмі і треба його дотримуватись. Також на сертифікаті про номінацію є відмітка про відсутність обмежень на працевлаштування. Звичайно на практиці може бути саме як ви кажете.
-
Це супер, гарна компанія, краще вже під час відправки форми мати всі документи перекладені також, бо на підтвердження документів якщо не помиляюся 1-2 місяця
-
Ота відповідь то копіпаст з сайту, загалом ні про що. Треба читати листи, які одержані після номінації
-
Не потрібно. При подачі документів додасте лист пояснення, що на момент видачі диплому діяла стара транслітерація.
-
Я думаю це як і багато іншого повністю на розсуд перевіряючого. Ми не знаємо кейси людей яким була відмова а загального правила не існує. Розумніше не змінювати місце роботи але якщо дуже треба то можна спробувати. З рештою якщо людину звільнили під час аплікації то так чи інакше зміна відбудеться.
-
Якщо плануєте подаватись на Ontario immigration nominee program foreign worker stream краще підготувати всі документи завчасно. Так як після того як ви заповнили eoi може бути вибірка в будь-який момент. А після того як вас вибрали у вас буде всього 14 днів на подачу всіх документів.
-
t.me/prcuaet/4/37688