PR CUAET
-
-
Як отримати ( zaswiadczenie o niekaralnosci) довідку про несудимість з Польщі 🇵🇱 перебуваючи в Канаді.✈️ 🥇Для цього завантажте відповідну форму( бланк ) заповніть та підпишіть. В конемнтарях до цього посту є pdf файл. ✏️У верхньому лівому куті бланка вказати ім’я та адресу (за кордоном), на яку необхідно надіслати довідку, або прикріпити на окремому аркуші інструкції щодо відправлення. 🥈 До заповненої форми необхідно додати підтвердження оплати на рахунок Міністерства юстиції на суму 30 zl👇 🎫Konto Ministerstwa Sprawiedliwości: Ministerstwo Sprawiedliwości, Al. Ujazdowskie 11, 00-950 Warszawa NBP O/O Warszawa PL 77 1010 1010 0400 1922 3100 0000 Narodowy Bank Polski Oddział Okręgowy Warszawa pl. Powstańców Warszawy 4 00-950 Warszawa SWIFT (kod BIC) NBPLPLPW dla przelewów zagranicznych. 🎈У титулі (tytule) переказу вказується: прізвище, ім’я, по батькові особи, на яку поширюється довідка, та дата, зазначена в заяві як дата видачі. ❗️Дата в заяві(бланку) має збігатися з датою переказу. 📚Все це надіслати звичайною поштою на адрес. 📏📝Do Biura Informacyjnego Krajowego Rejestru Karnego (ul. Czerniakowska 100, 00-454 Warszawa) 🪩📪Доставка довідки за кордон відбувається без додаткової оплати за відправлення. 👉чат-room t.me/canada_ontario_infoo 👉 підписатися на нову інфу t.me/canada_ontario_info
-
Ні, безкоштовно. Хтось піде роздрукує ваші документи, заповнить доручення, анкети, простоїть у черзі щоб оплатити ці послуги, піде до спеціаліста віддати документи в роботу, далі скажуть коли прийти за довідкою. Отримуєте її, відскануйте і відправте людині яка чекає цю довідку, йдете на почту, стаєте знову у колєйку 😉 купуєте конверт в відправляєте отримувачу. Ви так хочете? ✊
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 18 000 участників! За 8 місяців! Прошу всіх: 1. ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі. Також рекомендую звертайтесь за консультацією до міграційного єксперта @OstapBosak. Остап тут уже відповів на тисячі питань і допоміг багатьом!
-
Доброго ранку усім. Маю таке питання. Працюю майже два роки вже в одній компанії, але зараз планую змінити її. На ПР ще не подавався, бо чекаю довідки з України і Польщі. Чи може це перешкодити мої подачі на ПР? Може хтось вже таке проходив ф може поділитися досвідом?
-
Якщо переходите на роботу з тими ж обовʼязками то без проблем
-
Телеграм-канал для новоприбулих українців 🇺🇦 у Торонто 🇨🇦 та по провінції Онтаріо🍁 Плануєте відвідати Торонто ? Залюбки допоможемо з будь-якою інформацією!!👇 - Допомога та поради щодо оформлення CUAET-візи; - Допомога в адаптації у Канаді; - Відповіді на всі питання по Торонто та інших міст Онтаріо; - Спілкування та знайомства з новими людьми; - Зустрічі та сходки українців у Торонто. t.me/Toronto_Newcomers
-
Я теж не можу погодитися, що рідінг легше в CELPIP. Різний підхід, але не легко. Тому що в CELPIP не просто відповіді по тексту, але аналіз. У мене був текст з великою кількістю слів, які рідко вживають) а потім, наприклад, треба було вказати в чому точки зору експертів сходяться...а варіанти відповідей дуже близькі одна до другої)