Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 936.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Ничего не надо, с ними все хорошо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    До консультанта з таким, бо проста відплвідь - ні, досвід обнулається. Хоча якщо в Україні і тут досвід кваліфікований, то можна порахувати скільки балів по ЕЕ буде, якщо умовно під 500, то можна йти по федеральній і змінювати роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • t722103391T Offline
    t722103391T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Підкажіть, може хтось знає.. чи можна здавати біометрію не чекаючи запит на неї ? Наперед?
    1 Reply Last reply
    0
  • t511117160T Offline
    t511117160T Offline
    Kostas
    wrote on last edited by
    В тому і річ, що хочу водієм піти. Я ніби зараз теж записан як operator iron truck і працюю у фракінгу. А хочу перейти возити нафту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    В мене теж саме
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ну по провінційним програмам також довгий шлях, люди також вже у Канаді, з візами і пермітами, чогось також перевіряють кожну секунду біографії) це нормально)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718985934T Offline
    t1718985934T Offline
    Natalya Oginskis
    wrote on last edited by
    Остап Босак чи можете ви підсказати по цьому питанні будьласка , чи цей запрос від офіцера приходить без винятку всім хто відразу не додав це в аплікацію!? І чи потрібно на двох батьків якщо двоє вже 10 років на пенсіі? 3.чи краще додати ці форми відразу після AOR чи краще зачекати запит від офіцера? Дякую дуже🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t480886392T Offline
    t480886392T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    А ну уважніше почитайте відповіді Остапа( міграційний консультант) в вище згаданій групі імм5546: Там запит на підтвердження того що ви дійсно не служили і не були військовим злочинцем все. Тобто скидаєте якщо є військовий квиток чи приписне чи якщо нічого немає описуєте що не служили і все. А якщо служили просто не брешіть, взагалі брехати це погано🤣 Особливо в іміграційних і візових питаннях
    1 Reply Last reply
    0
  • t592171863T Offline
    t592171863T Offline
    Olga S
    wrote on last edited by
    Тільки що передзвонили, сказали що маю отримати на цьому або на наступному тижні, так що чекаємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Ну щоб не дали воркперміт маючим цей лист РОЕ - щоб хтось персонально відповів "да, це у мене сталося" - таких тут в групі не було. В Фейсбукі хтось перепостив дівчину, до якої офіцер щось вирішив причепитися, вона лист цей мала . Але тоді підійшов іх старший і їй видали воркперміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Маю уточнююче питання на рахунок сканів і онлайн перекладу, не можу розібратися🙈- якщо вислали скан оригіналу перекладачу, а він вказав що це «provided copy” на перекладі, то виходить що він уже не зарахується для подачі? Потрібно фізично приходити до перекладача з усіма доками щоб він вказав що це оригінали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Вибачаюся, я ще до вас почепляюся. Дізнайтеся, будь ласка у знайомих що і до чого. Хто аплікант, скільки родина, на що подавали, що їм прислали, чому саме відмовили. Це всім важливо. Вже декілька раз чую про відмову. Та ніхто не відгукується чому саме
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Таке враження, от чесно, що над заявками по цій програмі офіцери працюють суворо по графіку -раз в тиждень і не більше трьох годин за раз( бо так виходить, що якогось дня люди відписуються, що отримали пор/запит на біо, а потім знову тиша, аж до наступного тижня
    1 Reply Last reply
    0
  • t2137171T Offline
    t2137171T Offline
    Serhii Balbieko
    wrote on last edited by
    Ще, коли будете відкривати рахунок у банку, якщо вам будуть давати кредитну карту, беріть і користуйтесь навіть якщо ви в Україні не користувались - вам треба будувати кредітскор починати відразу. Але не використовуйте більше 30% (а краще не більше 10%) ліміту на місяць і кожен місяць повністю гасіть борг - якщо відкрити кредитку, але не користуватися нею - кредітскор зростати не буде, треба саме користуватися і мати трошки боргу кожен місяць, але завжди його гасити відразу. кредитні бюро хочуть бачити що ви відповідально позичаєте і повертаєте гроші. Якщо будуть давати декілька кредитних карт на вибір - беріть безкоштовну, вам треба буде мати вашу «першу» картку декілька років, навіть якщо потім ви кращу отримаєте. В усіх банках є програми для новоприбулих, зазвичай це безкоштовний дебітний рахунок на рік і можливість отримати якусь кредитну карту без кредітскору. У банку CIBC - безкоштовне обслуговування на два роки. Банки приблизно однакові, то ж обирайте той що ближче до вас. Кредитні карти то окрема штука від дебітного рахунку, і в цілому щоб мати кредитну картку якогось банку - вам не потрібен інший рахунок у ньому, але про те вам поки не треба думати. Головне отримайте першу безкоштовну
    1 Reply Last reply
    0
  • t768622925T Offline
    t768622925T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Да, 1 файл
    1 Reply Last reply
    0
  • t768622925T Offline
    t768622925T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Last name - name - Police Certificate
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Напишіть в ту гілку, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    підкажіть будь ласка, як треба назвати файл пдф з довідкою про несудимість згідно вимог програми "пр для родичів громадянина"?, дякую. і файл має виглядати так: в одному файлі оригінал з дії і переклад агенства?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    підкажіть будь ласка, як треба назвати файл пдф з свідоцтва про народження згідно вимог програми "пр для родичів громадянина"?, дякую. і файл має виглядати так: в одному ж файлі оригінал свідоцтва і переклад агенства на другій сторінці?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana A
    wrote on last edited by
    Так, я знаю. Але вони прийняли документи на набуття разом з документами на паспорт. В грудні. І відмовили прийняти двох дітей на один слот на паспорт в січні. Ну я вже все зробила. На паспорти я 4 рази записалася, доречі, і ні разу не було слотів на набуття громадянства.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags