PR CUAET
-
От чесно, не розумію я. Нам зробили такий нереальний «подарунок» Канада коли випустили цю програма. Замість того щоб радіти та розслаблятись, народ починає накручувати чого так довго, ну коли же і.т.д. Ну програмі лише 3 місяці. Коли це по інших програмах було все дуже швидко, це імміграції, не звичайна віза. Окрім express entry, на то він і express може тільки відносно швидко, але с початку ковіда не швидко взагалі, вони її закрили на якись термін. По іншим люди чекали роками щоб отримати той ПР, потративши купу часу, грошей і нервів. Зараз вони стараються наздогнати до ковідні часи, плюс нові програми, нові війни в світі. Тільки українцям по куает вони видали більше мільйона віз, ви уявляєте скільки це тільки по одній програмі. А кількість офіцерів в них як було так і є. Ніколи спонсорська програма не була дуже швидкою, навіть це не звичайна спонсорська як всі звикли, набагато полегшена. Плюс в них є більш пріоритетні програми і менш, ми не в пріоритети зараз. Тому чекати дива як ПР по цій програмі за 2 місяці ну це смішно. Тому народ, робить собі каву і розслабляйтеся на місяців 6 так точно 😁😊 ☕️
-
Відразу не получається( Після авторизації я обираю консульство, потім оформлення паспорта до 16 років і тоді Е-черга і вибиває мені календар і мої дані, тільки без номера телефону і пише вільних дат немає
-
Ось так виглядає сторінка, коли я натискаю кнопку Е-черга
-
Така ж ситуація. Подали 16.11, сьогодні прийшов запит оплатити біометрію так чекати імейл з подальшою інформацією стосовно біометрії
-
В мене з'явилося 22 січня final decision. Але ви будь ласка ще не хвилюйтеся може вам сьогодні прийде. Зазвичай в чатах пишуть що на другий день приходить. В моєму випадку був уже третій день і я подзвонила на третій день
-
Дякую!
-
Я летіла з Галіфаксу до Торонто по водійскому посвідченню Нової Скошії. Porter Airlines. Зателефонуйте у вашу авіакомпанію дізнайтесь чи можно по водійському посвідченню летіти на всяк випадок. Але на скільки я знаю у межах Канади - можна. На всяк випадок візьміть Ворк Перміт як ще один документ Я мала при собі паспорт але хотіла спробувати по посвідченню. Туди та звідти не було проблем
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи повинен роботодавець вказувати в листі JAL строк на який він зі мною укладає договір?