PR CUAET
-
Доброго дня. Чи хтось підкаже консультанта по Юкону? Дякую.
-
Така ж ситуація. Подали 16.11, сьогодні прийшов запит оплатити біометрію так чекати імейл з подальшою інформацією стосовно біометрії
-
В мене, наприклад, автоматично заповнюється і пошта і телефон, тобто заходжу на Паспорт до 16 років, усі дані є, а от спіймати вільний слот - той ще квест....поки що ніяк 😔
-
Доброго всім дня! Підскажіть будь ласка люди добрі наскільки ,, свіжою‘‘ повинна бути довідка? Чи за 6 місяців до подачі чи там можна з тої дати як виїхав з країни і був в Канаді Дуже дуже дякую кожному❤️
-
Вона у всіх так виглядає, за виключенням 5-10 секунд після появи слотів
-
В мене з'явилося 22 січня final decision. Але ви будь ласка ще не хвилюйтеся може вам сьогодні прийде. Зазвичай в чатах пишуть що на другий день приходить. В моєму випадку був уже третій день і я подзвонила на третій день
-
Дякую!
-
Я летіла з Галіфаксу до Торонто по водійскому посвідченню Нової Скошії. Porter Airlines. Зателефонуйте у вашу авіакомпанію дізнайтесь чи можно по водійському посвідченню летіти на всяк випадок. Але на скільки я знаю у межах Канади - можна. На всяк випадок візьміть Ворк Перміт як ще один документ Я мала при собі паспорт але хотіла спробувати по посвідченню. Туди та звідти не було проблем
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи повинен роботодавець вказувати в листі JAL строк на який він зі мною укладає договір?
-
Вы получили в итоге портал 1?
-
Просто люди никогда не интересовались иммиграцией и думают, что для украинцев выдумали отдельные правила и наняли отдельный шустрый отдел офицеров. Мы же типа особенные.. как это полгода ждать нам надо все сразу ПР за месяц, а гражданство за год...
-
У мене вже 3й пішов, з самого ранку 24 воно вже висіло, але я подзвонила і мені сказали що мають вислать на цьому чи наступному тижні, тобто ще вислано не було. Так що поки чекаємо, дякую)
-
Добрий день, чи є хтось хто досі чекає на Portal 2 з 15 грудня або раніше? 🥲
-
Всім привіт. Які терміни по очікуванню довідки про несудимість в Торонто? Відправляти місяць назад з дією, досі немає
-
Довго щось, з дії я два тижні чекала
-
На практиці повинна бути до року, потім нерідки запити нової від офіцеру, на момент подачі на піар
-
Людина просто спитала, що це, я відповіла що це. Я вперше чую, що це треба верифікувати😂😂😂
-
в тому числі......
-
А навішо т.4 верифікувати, якщо це офіційний канадський документ?
-
бо там т.ч. у сенсі "в тому числі", а людина подумала т.4
12 Jan 2024, 17:45
50928/432443
3 minutes ago