PR CUAET
-
Деякі кажуть що немає, деякі кажуть що є сенс зробити у останні дні перед вильотом
-
мб навернуло емейл розсилкі)
-
в них по моєму ще був мейтененс системи
-
Напишіть будь ласка в чат, бо мене це питання дуже хвилює. Я вже другу ніч не сплю.
-
Залежить від того, коли ви плануєте подаватись на PR. Якщо одразу після прибуття до Канади, то краще зробити вдома. Якщо за рік, то поспішати нема куди, зробите вже тут
-
Як приємно )
-
Ну от я вчора по телефону попросила їх переслати мені Портал 1 знову. Сьогодні знову нічо нема. Ще почекаю ранок понеділка і в обід буду знову дзвонити.
-
Только как не зайдёшь туда, так людей там 0 целых и 0 десятых.
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, якщо півроку працювати по одному NOC фул тайм і потім змінити на інший, потрібно знову рік повного часу для можливості подавати на ПР?
-
Я батькам використовувала ці зелені і перекладала їх , інших не мали … як будете мати посилання , що їх відмінили вишліть силку будьласка🙏
-
Ви як щойно народилися і не в курсі, звідки діти (паспорти) беруться. А вам не хочеться подумати про те, що паспорти робить не посольство і не консульство, а виготовляються вони в Україні, і черга на їх виготовлення зараз найбільша за усі роки існування України? Для всіх країни, після оформлення у різних посольствах та консульствах Який сенс запускати у Консульство людей, якщо там їм ніхто не штампує паспорти.
-
Всім привіт. Маю питання. Може підкажете відповідь чи направите куди правильно адресувати таке питання. Якщо наразі отримав парттайм роботу в банку - Castomer experience associate (ентрі левел позиція на ній в принципі не має фултайму, лише парттайм). В майбутньому сподіваюсь на протязі півроку рік потримати підвищення та фултайм. Чи такий план підходить під Альберта опертюніті стрім?
-
Договір на пів року
-
Всем привет , интересует вопрос про серый паспорт , кто то его получал и какие нужны доказательства ? Я из Города мелитополь , который на данный момент оккупирован , будет ли это весомым доказательством ?
-
На евалюацію диплому потрібен лише диплом найвищого ступеня і додаток до нього? Чи потрібно спочатку їх перекладати?
-
А какая разница? Или эти 200 тыс чел не сделали бы паспорта в Украине по сроку их окончания.... предприятие одно штампует, ок. Но людей же не увеличилось количество. Просто они переместились...
-
Подавайте со своим который есть
-
Так кого вы хотите обмануть все ж вскроется рано или поздно
-
Я просто не знаю , если ли разница в подаче по гуманитарной программе и в сером паспорте
-
Доброго дня. День бачила, що можно подати документы на WES через організацію achev.ca. Крім однієї дівчини, що кидала пост, Хтось ще робив через них? Поділіться досвідом. Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
50975/437870
2 minutes ago