PR CUAET
-
Зазвичай неприбуткові організації роблять безкоштовне «визнання» дипломів лише для майбутнього працевлаштування, але не для імміграції . Це різне…
-
Вибачте, але це вже виглядає too much, ніби Канада винна українцям все і зараз 🤷🏻♀️ вони і так зробили щось неймовірне від куаєт до цієї програми. І ні, я і мої родина ок почекати скільки треба буде. Вони в безпеці тут, не самі, мають майже всі ті самі «плюшки» що і ПР, не працюють на закритому ворк перміті, мають медичну страховку і.т.д. А ось коли я дивлюся на своїх друзів не українців котрі роками чекають той ПР по звичайним програмам, ось де мені хочеться щоб вони нарешті його отримали 🙏 тому що знаю як довго цей процес може бути.
-
Свидетельство подходит, я тоже маме писала Советский Союз . Там кроме Украины есть ещё выбрать ссср
-
Добрий день Підкажіть будь ласка Навушники на екзамені одразу включені як сідаєш за стіл чи треба самому включати перед тим як починається лісенінг ? Там можна додати звук наприклад ? І так само на останній частині коли спікінг Знову просто одягаєш навушники і починаєш говорити ? Дякую
-
We are looking for immediate hire, feel free to dm me for more informationℹ️… +1 (740) 552‑7568 “Great hours for parents who need second job in Canada🍁🇨🇦…
-
We are looking for immediate hire, feel free to dm me for more informationℹ️… +1 (740) 552‑7568 “Great hours for parents who need second job in Canada🍁🇨🇦…
-
-
-
Дякую
-
Я советский союз нигде не указывала, писала как в паспорте просто Эстония, хотя в свидетельстве о рождении написано Эстонская советская социалистическая республика. Мы когда по EE подавались, нам сразу говорили не указывать нигде СССР, вопросов у офицеров не было что у меня в паспорте Украина написана, а в свидетельстве УССР. В этот раз мы пошли по тому же принципу