PR CUAET
-
22301 Mechanical engineering. И опыт по ней же. Но для этого кода средняя заплата в Реджайне 38 дол в час😱. Это очень очень больше чем я получаю, так что надежды на jal нет...
-
Так,в минулому році пару раз відбирали ваш NOC. Я думаю,що є смисл спробувати
-
Який саме лист пояснення?
-
Обовязково додайте лист пояснення. До подачі. Щоб офіцер не мав більше питань
-
Наприклад ми завіряли підпис у но аріуса онлайн в неї була про версія. Ми підписали і вона поставила афідавіт.
-
Поділіться, будь ласка, емоціями після тесту, мені теж здавати і я дууууже переживаю 🫣 і звісно удачі вам 🤞🏻
-
Дякую
-
Залежить яка у вас версія adobe acrobat. В про версії є функція підпису. У нас не має ми друкували підписували і сканували
-
В 17.00 чи 18.00? Бо хтось каже що в 18.00 (ще й показує якусь відповідь від консульства що після 18.00 з'являються нові слоти). Хтось каже що в 17.00... То в який час ловити ці слоти? Дякую
-
В 17 по Едмонтону
-
почему убийственные … за месяц получают номинацию (600 баллов к вашему ЕЕ).
-
Так і має бути. Якщо люди спеціально подають для продовження хоча вп був виданий на три роки це називається абьюз системи. Потім можуть бути проблеми. Зовсім інша ситуація якщо людина знімала обмеження і дали вп довше. Це вже помилка офіцера. Тому що у людини є підтверждення що вона подавалася саме на зняття обмежень.
-
Добрий вечір. Питання до всіх хто вже здавав CELPIP: Кому який малюнок попався в частині Speaking / Task 3 & 4???
-
Всем добра! Как доказать / подтвердить common law partner, какие бумаги нужны?
-
Надо будет в конце подытожить все страшилки этой группы- будет весело)) базы данных комсомола, недействующие «зеленые» свидетельства о рождении, и тд
-
Доброго дня. Підчкажіть будь ласка, як зараз можна зробити довіреність без консульства а через апостиль. Завчасно дякую
-
Вона нічого не візьме. Їй роздрукують довідку з дії на білому папері - це все.
-
В Україні в мвд сказали що можуть роздрукувати довідку із дії на звичайному папері. Ніяких інших довідок не існує, ніяких формулярів і т д. Тож ви 100% праві, як бути цим людям. Звертатися у посольство України в України?
-
Нууу, я так не думаю, поскольку запрос приходит не всем.
-
После портал 2 - ждать copr. Нам за неделю пришел.
12 Jan 2024, 17:45
51177/430124
3 minutes ago