PR CUAET
-
почему убийственные … за месяц получают номинацию (600 баллов к вашему ЕЕ).
-
Так і має бути. Якщо люди спеціально подають для продовження хоча вп був виданий на три роки це називається абьюз системи. Потім можуть бути проблеми. Зовсім інша ситуація якщо людина знімала обмеження і дали вп довше. Це вже помилка офіцера. Тому що у людини є підтверждення що вона подавалася саме на зняття обмежень.
-
Добрий вечір. Питання до всіх хто вже здавав CELPIP: Кому який малюнок попався в частині Speaking / Task 3 & 4???
-
Всем добра! Как доказать / подтвердить common law partner, какие бумаги нужны?
-
Надо будет в конце подытожить все страшилки этой группы- будет весело)) базы данных комсомола, недействующие «зеленые» свидетельства о рождении, и тд
-
Доброго дня. Підчкажіть будь ласка, як зараз можна зробити довіреність без консульства а через апостиль. Завчасно дякую
-
Вона нічого не візьме. Їй роздрукують довідку з дії на білому папері - це все.
-
В Україні в мвд сказали що можуть роздрукувати довідку із дії на звичайному папері. Ніяких інших довідок не існує, ніяких формулярів і т д. Тож ви 100% праві, як бути цим людям. Звертатися у посольство України в України?
-
Нууу, я так не думаю, поскольку запрос приходит не всем.
-
После портал 2 - ждать copr. Нам за неделю пришел.
-
оуууу...интересно однако. получается его нужно прикреплять к апликации ?
-
а если мало - не нужно ехать в BC/ON 😄
-
а потом...после портал 2 что идет и как долго ждать ?
-
Это если баллов много и хватит пройти по выборке 🙄
-
у мене якась бібліотека була
-
я думаю действовать на опережение )))) может закинуть им сразу сейчас
-
Reference letter та job offer, якщо AOS то всі вимоги тут до цих документів www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Я знімала обмеження з вокр перміту, зробили новий на 3 роки.
-
(посилання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html )
-
давайте разом перекладемо ось це речення з офіційного опису CUAET
12 Jan 2024, 17:45
51187/451807
11 minutes ago