PR CUAET
-
(посилання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html )
-
давайте разом перекладемо ось це речення з офіційного опису CUAET
-
Letter of explanation де поянюєте що це була за служба, що в Україні воєнна підготовка обовязок і тд. Якщо у вас запит стосується військової підготовки
-
та я знаю що ви мені кинете, я її читав 🙂
-
Вона така сама як в дії. Були в мвд та цнап, нічого вони не роблять після 8 серпня вже
-
Підкажіть що вони беруть в Україні? Були в цнап, мвд, усюди відповіли, роздрукуємо вам дію. Наказ від 8 серпня що нічого крім дії не існує.
-
Вона нічого не візьме. Їй роздрукують довідку з дії на білому папері - це все.
-
В Україні в мвд сказали що можуть роздрукувати довідку із дії на звичайному папері. Ніяких інших довідок не існує, ніяких формулярів і т д. Тож ви 100% праві, як бути цим людям. Звертатися у посольство України в України?
-
Далі так, в відповідну гілку
-
Ця відповідь була дана Остапом.
-
Вам нема необхідності їхати у консультво, запит і відповідь відбувається через пошту (фізичними листами).
-
А вони чітко прописані. Людина може отримати ворк пермід до 3х років. Зараз вам ссилочку скину якщо мені не вірите
-
та де це ви берете? де написано що НЕ МОЖНА подаватися на новий WP якщо отримав вже один по прильоту по CUAET? абьюзом буде коли ти свідомо порушуєш правила, які чітко прописані
-
ви фантазуєте