PR CUAET
-
ну кажу ж знаю
-
але так, я майже на 100% впевнений що залежить від офіцера більше
-
Загугліть letter of explanation. Я не можу розяснити. Ми для конкретно нашої ситуації брали консультацію з юристом і він пояснював як саме нам сформулювати пояснення.
-
Я три дні бачив відкриття рівно о 17.
-
але ми з ним передивлялися його анкету після - у нього там є одне питання яке визиває сумніви - у нього у дитинстві була відмова по американській візі, і він своє пояснення дуже странно написав з цього приводу, не детально - просто типа "у дитинстві подавали на туристичну візу сша і отримали відмову" без дат і деталей. може це вплинуло
-
Підскажіть будь ласка це все має бути окремими файлами і лист пояснення просто в довільній формі?
-
Залежить все таки від офіцера і як не крути на удачу
-
А навіщо продовжувати ворк перміт якщо він ще не закінчився. В Канаді тільки українці можуть так абьюзити систему. Всі інші подаються на новий документ коли дійсний закінчується. А не «а може мені теж дадуть» не зважаючи на те що дійсний ворк перміт валідний ще рік і більше
-
але нашому другу дали до старої дати
-
Круто 😎
-
так, є - я і моя дружина, наприклад, і ще є люди писали ми просто просили зняти обмеження, нам дали нові wp до 2027 року
-
Я теж подавалась на зняття обмеження і до тої самої дати пройшло що і старий ворк перміт І також от думаю чи взагалі податись на новий ворк пертім Бо також чула випадки що продовжили на 1 чи 2 довше Тому і цікаво чи у групі є люди кому продовжили дійсно
-
вже тиждень несамовито намагатися переконати усіх що вони не праві
-
у мене таке враження що панянці не дали і теперь вона обурена і намагається доказати всім іншим що якщо їм дали - то вони обманули систему, ну я не знаю
-
просто документ, у якому написано це речення завантажуете в поле для пруфу
-
Ага по гортайте вище
-
отут за посиланням є повна інструкція як заповнювати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html і там унизу, коли оберете що ви вже в канаді - є таке