PR CUAET
-
А де написано що ви можете подаватись після отримання? Саме такі слова? Запитайте будь якого нормального імміграційного консультанта і він вам відповість. Ми брали консультацію і не тільки у консультантів і у юристів імміграційних, відповідь одна. А те що ви там собі вигадуєте це вже інше.
-
Якщо вам дали продовжений ВП при знятті обмежень це не означає що це правило. Вам просто пощастило! Думайте про те як ПР отримати, а не надурити систему.
-
Дякую
-
так «шапака» так ж
-
Довідку про несудимість обов'язково робити у ліцензованого перекладача, чи ні?
-
Так
-
так нехто не дурить систему, нам екстеншен не був потрібен взагалі, у нас шлях до PR є спланований і зрозумілий, виходячи з наших даних але це не я тут на людей кидаюсь а ви вже вкотре. я думаю, вам треба уважно прочитати повний текст public policy що колишній міністр Фрайзер затвердив і вже перестати тут розводити дискусію на пустому місці Прошу, посилання для вас знайшов www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-july-2023.html
-
Це вже ви чіпляєтесь до слів! Для мене це саме так виглядає. Тому що я як ніхто знаю як важко отримувати пр в Канаді, як легко вони штампують відмови якщо їм щось не подобається
-
я вам намагаюсь сказати що для того щоб це було абьюзом системи у юридичному сенсі - має мати місце порушення норми, і намагаюсь з вами цю норму разом знайти
-
На цьому і зійдемось. Багато людей сприймають це як закономірність. І що це нормально! А може ще подамся, а може ще. А потім що буде при подачі на ПР? Мені шкода що люди цього не розуміють
-
а ви тут про абьюз системи розповідаєте
-
випадковість, помилка офіцера чи нечіткі інструкції для офіцера
-
де тут омана?
-
і відповідаю на питання як я заповнив свою анкету
-
Добрый вечер, с ноября жду, заявка подана 29 октября, АОR номер пришел 9 ноября, и приглашение на биометрию, биометрию сдала 16 ноября и тишина