PR CUAET
-
скоріше за все
-
я з першого дня у цій темі кажу що те що подовжують перміти - це випадковість на мій погляд
-
де я ввожу в оману когось?
-
Я на вас не кидаюсь, ви просто в оману людей інших вводите. Я знаю це полісі. Там нічого не сказано про можливість українцями подати знову на продовжений ворк перміт якщо вони вже отримали на три роки.
-
Привіт, чи можливо податись на пр, якщо немає свідоцтва про народження? Я основний заявник, свідоцтво є, а ось дружина-іноземка не має, тому що у них в країні його тупо не видавали народженим до 1996 року, при зверненні до лікарні вони відмовилися зробити нове свідоцтво і надати письмову причину відмови.
-
It was figure of speech
-
ту на знову, не починайте, зараз разом будемо читати опис програми куает знову і перекладати, так? У програмі є набір бенефітів для українців які не мали тимчасового статусу у канаді (синє) І набор бенефітів для українців які мали, або набули (це дуже важливе слово) коли українець приїхав до канади - він набув статус, згідно з цими термінами і інструкціями що робить його eligible до червоної групи бенефітів міністерство імміграції не покрило у своїх інструкціях випадково чи навмисно частину корнер кейсів про які ви говорите тому і є такі різночитання як людьми так і іммиграційними офіцерами що обробляють заявки. але тут немає ніякого порушення правил скоріше за все, навіть якщо саме вам здається що МАЄ БУТИ
-
Привіт,скоріше всього ні,на цьому тижні бачила 4 відмови,тому що не було свідоцтва про народження
-
можемо в інший день продовжити, ви мені подобаєтесь:)
-
я думаю я вже піду з цієї дискусії на сьогодні, але дякую, провів з вами добре останні дві години
-
Особисто у мене була довідка від action, і я отримав її переклад, але потім я також вирішив звернутися в консульство. Мені доведеться почекати ще кілька тижнів, щоб отримати її, сподіваюся, за цей час вона прибуде. Якщо цього не станеться, то я представлю це вже з документів, які я отримав від diya, разом з моїм перекладом, і якщо канадський уряд попросить, до того часу у мене вже будуть документи з консульства. Я не хочу більше чекати в консульстві. Я роблю це для своїх батьків, тому хочу бути впевненішим. якби я робив це для себе, я б просто використав дію та переклад.
-
А ще додайте , що громадянин України , який є в Канаді, може податися на отримання воркперміту до 3р із Канади. І це не отримання воркперміту до 3р в аеропорту першого прильоту. І це також паблік полісі. В чому у вас проблема, що ви на людей кидаєтесь?
-
Зрозуміло, дякую
-
вони зростають по складності, спочатку легші а під кінець стають більш важкими