PR CUAET
-
подався у листопаді, номінації так і нема...
-
Мне кстати про несудимость тоже взять, но еще и с Польши))) и я хз как это делать
-
Всім привіт. Маю таку ситуацію. Дитина 4 роки не має власного паспорту. Виїзджали з України з початком війни, данні та фото дитини додані в паспорт мами, канадська віза також в паспорті мами. Зараз збираємось вже подаватись на номінацію від Альберти. Я, як батько, основний аплікант. Зробити дитині паспорт не встигаємо. Можливо хтось з таким стикався та може підказати, чи не виникне проблем з розглядом заяви.
-
Дуууже цікаво спостерігати за сперечанням модераторів "а хто більш модерастєє" , - аж трьох модераторів. Щось, мабуть, відбувається з самооцінкою людини, у котрій з'являється цей надпис "модератор" - мабуть, корона виростає. Починають самі ж створювати і становитися джерелом сперечань , що суперечить їхньому функціоналу. А потім вони ось з цією ж на рівному місті взятою самовпевненістю видаляють пачками гілки в групі
-
Схоже. Тут навіть краще. Єдине де UCI добавте номер аплікації
-
Доброго вечора.Хто може порекомендувати імміграційного консультанта (бажано у Реджайні)для подачі на провінційну програму.Дуже дякую. P.S мова консультанта не важлива)
-
Чи є тут люди , які можуть пояснити на які документи треба апостиль ставити і як це робити?
-
Підкажіть будь ласка, я загубила український паспорт, є фото першої сторінки та сторінки де вклеїна інформація про перебування в Канаді… Як відновити, чи продовжити краще ? І чи вийде ?
-
І, до речі, в вас фіксований термін контракту. На дуже багато потоків імміграційних він НЕ підходить, треба мати permanent, себто постійний, а не фіксований
-
Так ви напишіть інфо по професії для початку а не саммарі вашого працевлаштування . НОК визначається за тими обовʼязками які ви виконуєте щоденно на роботі А в тому тексті англійською про це немає жодного слова.