PR CUAET
-
Це не зовсім так однозначно. Licensing by a provincial or territorial association of professional engineers is required to approve engineering drawings and reports and to practise as a Professional Engineer (P.Eng.). Тобто без ліцензії не можна апрувлювати і штампувати креслення і називатися професійним інженером. Але інші роботи які входять в цей НОК можуть бути
-
А для подачі диплом потрібно з додатком? Чи сам пластик з перекладом ?
-
Добрий день.Я почав легалізовувати довіреність в Реджайні ще до нового року,відправив її до місцевих органів для отримання печатки, отримав з червоними печатками але вони тепер змінили правила(апостиль) і я не знаю що робити далі…бо далі треба було б відправити в ген.консульство в Едмонтоні, але я тепер не розумію чи треба це чи знову відправити до провінційних щоб вони зробили апостиль.Дякую заздалегідь
-
Все правильно, так воно і є.
-
Швидше за все тут "поламаний телефон". Бо чіткої вимоги такої точно немає. Запити можуть прилисати які завгодно - це їх право. Але якщо ви адресували цей запит with reasonable explanation то в даному випдаку це не повинно вести до відмови (ми про ситуацію коли не служили по факту, і підтвердили що не служили, навіть якщо немає документу). Це звісно не 100% гарантія, відмови в тому числі на рівному місці теж бувають, але тоді їх можна легко відбити в федеральному суді. Треба більше деталей щоб щось коментувати. Поки що це не більше ніж вкид
-
Дуже дякую!
-
Диплом + додаток з перекладом
-
Подскажите, вообще реально получить WP от работодателя ? Брат прилетает в феврале, виза до марта 2025 ( паспорт заканчивается ), WP тоже дадут до марта 2025. Он планирует быстро подать на новый паспорт , но если программу не продлят , не успеет подать на новый WP именно по CUAET. То есть ему до марта 2025 надо как то получить хоть какой нибудь WP. Это вообще реально !???
-
Вітаю. Підскажіть будь ласка чи довідки онлайн проходять з Польщі чи тільки обов'язково має бути мокра печатка? Дякую