PR CUAET
-
тогда тут не yes должно быть
-
мы получали визы по другой процедуре
-
Маю новий кусочок офіційної статистики. Кількість Українців які подалися на Гуманітарну: 2010-2014 - в середньому 50 в рік 2015-2021 - Біля 75 в рік 2022 - 633 Апрувалів в 2022му було біля це . Проте частина це можуть бути заявки попередніх років. Також частина тих 633 які не отримали апрувалу, можуть його отримати в 2023. Тобто тут чітко поки невідомо скільком відмовили. Як зможу добитися це - дам знати.
-
ну воно саме так і виглядає 😄
-
В тому і справа, що дві різні послуги.
-
⚡️ Список документів на PR для громадян України🇺🇦 по програмівоззʼєднаннясімʼї 🇨🇦 ✅ Зверніть увагу, що перелік необхідних документів може варіюватися для різних заявників, залежно від особливостей їхньої ситуації. Наведений список є лише орієнтовним і не слід вважати його юридичною рекомендацією; він призначений для ілюстрації найбільш типових випадків подачі заявок. ✅ Повний список документів - t.me/UA_Canada_Cuaet/1052 ❤️ Удачі з вашою аплікацією! Раді бути корисними!
-
Вже дізналася, так я оплатила під час подачі документів, хоча сама про це не знала🫣 Тому мені одразу прийшов запит на біометрію і я просто забронювала дату) Як на мене, досить зручно, бо не потрібно було прикріпляти чеки і чекати знову, доки розглянути і відправлять запит🤗 *ділюсь, можливо, теж комусь буде корисно
-
Остапе Дякую вам дуже , що відповіли на всі мої питання 🙏
-
AOS Подача на федеральний етап -18.10.23 Отримання AOR- 26.01.24
-
(Це ми сіли просто такі зі своїми 476 і молимось щоб не підскочив😁😁😁)