PR CUAET
-
Какие каждые 3 года? Программа заканчивается 31.03.2024 - подать из Канады на воркпермит можно до этой даты и все. Осталось два месяца.
-
Тогда получается , что человек может себе жить хоть 10 лет и получать новый пермит каждые 3 года ? Но ведь должно быть основание ?
-
Меня волнует только как в течении года ( до марта 2025) получить новый воркпермит , так как по CUAET дали только до окончания срока действия паспорта ( до марта 2025). Программа заканчивается и новый паспорт не успевает человек сделать .
-
Из электронного кабинета можно получить всю выписку. Как сейчас из кабинетов налоговой, пенсионного и т.п.
-
Може і буде. Але поки ще ми обговорюємо те, що маємо зараз
-
Не факт. До 31.03.2024 це буде безкоштовно. Може можна буде й після 31.03.2024 запросити новий OWP, але не безкоштовно. Хто зна...
-
Я в каналі Манітоби читав що очікують більше 800. Бо багато колишніх студентів приїхало до Манітоби за номінацією. Може щось наплутав чи не так зрозумів, але точно знаю, що розгляд на номінацію Манітоби зараз не дуже швидкий...
-
Можна записатись на один день по двома послугами - паспорт до 16 років та після 16 років. А прийти можна хоть дорослим хоть іх дітям. Там це не відслідковують - всі йдуть до одного віконця по своєму часу , а там дивляться тільки на ПІБ , чия була електронна підпис
-
Это не факт, особенно что там будет отображаться информацию о военной кафедре и списании в запас. Кроме того, у них расширится круг по мобилизации и т.д.
-
После 31.03.2024 пока что только один вариант - получать LMIA. Если не подал на PR где есть Bridging work permit. Может что то примут, но мы это увидим потом.
-
А як протриматися 3+ рока, якщо TRP дають максимум на 3 роки? На цей PR under Permit Holder Class - можна подаватися маючи не легальний статус?
-
А цей статус дає право працювати або вчитися без пермітів? А що з медичним страхуванням?
-
Цікаво чому. Він просто був з бодуна?
-
Може дівчина сподобалась - тому він і видав цей документ, щоб вона не могла виїхати з Канади. А він взагалі дієвий ось для цього процесу отримання PR under Permit Holder Class , після того, як вона на ньому пробуде 3 роки? Бо він видан не дуже , як я розумію, по процесу
-
А запит на біометрію теж прийшов ? 🙏
-
я чекала рівно 3 місяці (але без витяга з дії), вчора тільки отримала
-
За останні 10 років всі закони які приймалися в Україні були направлені тільки на те щоб полегшити життя можновладців і ніяк не простих громадян так що розраховувати на щось феєричне немає сенсу, скоріш за все закон прийняли щоб різні структури економили час і могли дізнатись про нас в два кліка, просто обʼєднують бази даних
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, після того як подала заявку на PR, як перевірити статус заявки, типу можливо є якийсь запит щоб я надала якісь додаткові документи? То має прийти лист на ел.пошту чи то там же на порталі буде видно? Дякую за інформацію
-
В нас з чоловіком зелені радянські - подавалися на ПР у 2013 році, все пройшло. Потім на громадянство - так само пройшло
-
Я теж міняла, теж без питань. Нова Шотландія
12 Jan 2024, 17:45
51564/453239
less than a minute ago