PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, если я работаю на предприятии и у меня заканчивается ВП, они меня уволят? Или можно будет продолжать работать?
-
У мене до квітня 2025 р і я подала, але не факт що подовжать. Тут пишуть по різному, я так зрозуміла 50/50. Ви можете подать, а раптом повезе 🤷♀️ Я тільки не знала що виїжджати не можна, збиралась в Україну, а тепер не відомо скільки чекати. Хто 2-3 тижня, а хто і 5-6 міс чекає
-
Сподіваюсь ). Дуже вдячна за допомогу! Удачі Вам!
-
А сколько ждали решения?
-
По Канадському часі. Крім суботи та неділі,думаю що у вихідні моніторинг чергу багато людей.
-
Ну вам я думаю повинні подовжити, у вас мабудь більше шансів ще 3 роки отримати чим у мене 🤞
-
Ми візу відкривали у Варшаві в Канадському посольстві.Нам підказали,що краще відіслати туди,де це робили.Ми вияснили це ,нам сказали,що так ,що дані всі там є і зроблять візу(продовжуть) за 4-5 днів. Вже в процесі,чекаємо.
-
Да, по почте. 22 января получила электронное письмо о решении и 26 января wp пришел мне на почту.
-
Лотерея навіть для тих, кому видали менше ніж на 3 роки?
-
Так і в мене часто така ситуація. Як тільки обновляю сайт, воно мене відправляє на авторизацію а там разів по п'ять мені пиши після перевірки даних все спочатку
-
Ваш SIN номер стане не активний, відповідно вони не зможуть вам платити зарплату офіційно, тому так - вас звільнять.
-
Тут десь вище казали об 11 ранку а потім о 14-00 дня а хто пише о 17-00 вечора. Даже писали і на вихідних трапляється впіймати.Я вже майже місяць намагаюсь схопити та щось невдається.
-
Дякую і вам
-
Напишіть ел.листа в ту клініку. Нехай Вам скинути результати.
-
Дякую Вам!
-
перевірте, вам з клініки повині були дати не результати, а такий документ з вашою фоткаю де написано що ви пройшли медогляд
-
Термін розгляду залежить від місця подачі чи від місця народження?
-
6 месяцев
-
Так
-
Тобто подаєш на звичайну візитом візу і чекаєш?
12 Jan 2024, 17:45
51636/430192
2 minutes ago