PR CUAET
-
Термін розгляду залежить від місця подачі чи від місця народження?
-
6 месяцев
-
Так
-
Тобто подаєш на звичайну візитом візу і чекаєш?
-
SIN номер діється назавжди,не потрібно його знову робити.Ми визнавали у компетентних людей.Наж теж цікавило це питання.
-
Ні, немає
-
Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, якщо medical exam прострочений на 2 тижні, чи можна його підгрузити для зняття обмеження на WP? У когось була схожа ситуація? Чи треба робити новий medical exam?
-
Ми у Торонто.Не знаю,як у інших містах.Ми о цій год зловили вільні місця одного дня.А через день знову ще два місця о тій же порі.Але моніторили з 8.30,а зловили в 10 з ранку.Я Вам розказую про свій приклад,то як це я можу бути не впевнена.
-
Можете пояснити, що це означає - ти подаєш онлайн. Яке місце подачі у цьому випадку 🤔
-
Доброго дня, порадьте, будь ласка, україномовного нотаріуса в Оттаві
-
Від місця подачі
-
Зрозуміла. Дякую
-
Години на годиннику в телефоні чи в ком.бачила,просто зафіксували коли внесли всі дані на ел.чергу.
-
Ви вказуєте адресу проживання на той момент коли подаєтесь
-
Якщо не плануєте виїжджати,то віз не потрібно. Віза потрібна на в'їзд та виїзд в державу.Але життя не передбачуване,то на мою думку бажано візу зробити. Але рішення за вами.
-
Краще зробіть цю візу пока це по спрощеній програмі для українців,а то невідомо чи потім буде така можливість і чи не підростуть ціни чи ще щось придумають або ускладнять.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. мене WP дали на 2.5 года до окончания срока действия паспорта, паспорт заканчивается в 2025 году. Могу я сейчас подать на продленный (новый) WP по программе CUAET или нет смысла на три года не дадут т.к. нужно менять паспорт?
-
І краще робити на кожного окремо ? Чи можна як тут пише додавати в одній аплікації іншого члена родини?
-
Добрий день . Підкажіть будь ласка, робимо запит на новий WP і там питає про медичний огляд, він у нас був , але вже пройшло 12 місяців, тобто ставити що в нас його немає ?
12 Jan 2024, 17:45
51652/429488
4 minutes ago