PR CUAET
-
Ми у Торонто.Не знаю,як у інших містах.Ми о цій год зловили вільні місця одного дня.А через день знову ще два місця о тій же порі.Але моніторили з 8.30,а зловили в 10 з ранку.Я Вам розказую про свій приклад,то як це я можу бути не впевнена.
-
Можете пояснити, що це означає - ти подаєш онлайн. Яке місце подачі у цьому випадку 🤔
-
Доброго дня, порадьте, будь ласка, україномовного нотаріуса в Оттаві
-
Від місця подачі
-
Зрозуміла. Дякую
-
Години на годиннику в телефоні чи в ком.бачила,просто зафіксували коли внесли всі дані на ел.чергу.
-
Ви вказуєте адресу проживання на той момент коли подаєтесь
-
Якщо не плануєте виїжджати,то віз не потрібно. Віза потрібна на в'їзд та виїзд в державу.Але життя не передбачуване,то на мою думку бажано візу зробити. Але рішення за вами.
-
Краще зробіть цю візу пока це по спрощеній програмі для українців,а то невідомо чи потім буде така можливість і чи не підростуть ціни чи ще щось придумають або ускладнять.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. мене WP дали на 2.5 года до окончания срока действия паспорта, паспорт заканчивается в 2025 году. Могу я сейчас подать на продленный (новый) WP по программе CUAET или нет смысла на три года не дадут т.к. нужно менять паспорт?
-
І краще робити на кожного окремо ? Чи можна як тут пише додавати в одній аплікації іншого члена родини?
-
Добрий день . Підкажіть будь ласка, робимо запит на новий WP і там питає про медичний огляд, він у нас був , але вже пройшло 12 місяців, тобто ставити що в нас його немає ?
-
Скажіть будь ласка, job offer має бути тим числом коли вас прийняли на роботу?
-
Ну я не можу знати як буде в майбутньому, але якщо подивитися за весь 2023 то загальні вибірки коливалися між 620-780, і якщо було 650 то як мінімум в половину вибірок попадали. А якщо профільні то інколи і нижче. Звісно іторичні дані не = гарантія майбітніх даних
-
Всім Привіт Народ ! Скажіть будь ласка чи є в когось хороший міграційний консультант який може дати першу консультацію безкоштовно? Терміново потрібно вирішити питання з NOC. На сайті не дуже чисто вказано і потрібно знання досвідченої людини. Дякую !!!
-
Всім Привіт Народ ! Скажіть будь ласка чи є в когось хороший міграційний консультант який може дати першу консультацію безкоштовно? Терміново потрібно вирішити питання з NOC. На сайті не дуже чисто вказано і потрібно знання досвідченої людини. Дякую !!!
-
Будь якій
-
-
Интересно, вам кто-то эти услуги оказывает платно? Потому что трудно представить, чтобы адекватный человек доброй души мог такое посоветовать. База одна, решение о визе принимает не консульство (в консульстве ее лишь вклеивают паспорт), все быстро получают визы в паспорта на территории Канады, а Вы пошли таким интересным путем.
-
Як ви в березні заїдете без візи?
12 Jan 2024, 17:45
51660/431114
about a minute ago