PR CUAET
-
Можна
-
З OINP будь які прогнози марні, там в більшості програм дикий захід )
-
Так, але це означає що це можу бути як загальний (іноземний досвід). Це не буде кваліфікуватися як Канадський досвід, який дає додатково від 40ка балів
-
розгляд пара місяців
-
Вп дольше чем паспорт не дадут
-
Паспорт до 2025 там
-
Так Скажете офіцеру що є новий паспорт
-
Оо, я шукала саме цю інформацію, дякую.
-
Чи може хтось порадити ? Татові 75 років , народжений в Україні в селі , у 18 років його послали в Армію саме в Росію( хабаровск), за віру в Бога і що не прийняв комсомола , 2 роки. Більше він ніколи не їздив в Росію після цього Це був радянський союз в ті роки … чи потрібна йому справка про не судимість з Росії ? Я аплікацію подала вже і ми вислали лише з України! Чи може таке бути , що офіцер запросить запит надати справку ще з росії?
-
SIN номер людям з ворк пермітом дається на строк дії ворк перміту Сама цифра 9 на початку SIN означає, що він тимчасовий Після пр міняєте на постійний
-
Не обовязково. Може бути свіжий
-
І хороший професіонал, і безплатно і терміново. Якщо знайдете такого рідкісного звіра - дайте знати :) А якщо серйозно напишіть в гулку з NOC люди по можливості стараються допомогти. Якщо в мене є час, також допомагаю де можу
-
Ні, це не правда. Вони мали на увазі що він не змінюється. Але якщо у вас нема статусу у Канаді то сін не активний стає. Це 100%
-
Аааа, я то думав до 25го Лютого )))
-
Сам по собі він медицину не мав би давати (CUAET вийняток, по TRP давали) але разом з TRP треба просити WP? s тоді медицина за загальними правилами
-
От в тому і складність. Податися можна навіть без статусу, але якщо буде перерва між двома пермітами, це не підійде. Треба 3+ безперервно. Ну і можуть не дати, і можуть депортувати, якщо зміниться ситуація з Українцями. Але це все думки в голос про те що робити коли закінчився статус, ПР немає, і вертатися нікуди = TRP
-
Багато людей писали, що вимагається довідка з країн, які відвідували в останні 10 років. Але, все-таки, дочекаємося відповіді, хто знає точно.
-
Відповідно якщо ви будете знаходитися в Канаді після дати закінчення ворк перміту - ви нелегальний імігрант, без права працювати. Це все прив’язано до SIN номера.
-
Та чи потрібно заповнювати форми IMM 1283, IMM 1344, IMM 5287?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, яку відповідь ви обрали на запитання Select the permanent residence program -> Program under which you are applying під час заповнення? Підмічу, що мої родичі громадяни Канади, тому проходжу на PR через них
12 Jan 2024, 17:45
51680/446694
4 minutes ago