PR CUAET
-
Дякую 🙏
-
Чекліст є в створенні заявки
-
Вітаю, які документі потрібні на подачу на пр після номінації ?
-
Доброї ночі.заповнюю заявку на візу в новий паспорт в не можу зрозуміти -як заповнити додаток Schedule 1? Я підписати? Кого вказувати перекладачем? Можливо я щось не те відмітила і мені ця форма додалась для заповнення (
-
Дякую, зрозумів @OstapBosak можете прокоментувати чи внутрішній паспорт вважається внутрішнім id?
-
Паспорт, це national passport. Я таке саме мав питання, консультант сказав, що в мене не має id, тому я нічого не вказував. Але краще самі спитайте щоб не було проблем
-
Почекайте, а чому паспорт - це не national identification document?
-
Начебто на будівельних роботах можливий варіант з листом від работодавця не здавати тест
-
Дякую. А це нічого, якщо я поставлю галочку магістра? І вказати, період навчання тільки 1 рік, вірно?
-
Там пише дата до якої діє документ який продовжує ваш старий перміт, або до того моменту коли рішення буде схвалено whichever first) після цього потрібно подавати заявку на новий документ (IMM5988 )
-
Значит у нього не має national identification document
-
Нічого, для єміргаціі треба здавати тест
-
Зарахували попередні зроблені в серпні минулого року. Подався на фед етап 9 липня. AOR в листопаді.
-
Добре, дякую)
-
У людини не іd, а книжечка
-
Що ви їм володієте достатньо для роботи та спілкування. Не чула, щоб роботодавець міг поставити сам рівень.
-
Цей документ це id картка, а не паспорт. А картки строкові усі.
-
Тоді так, 3 роки
-
Так ми і обговорювали іншу програму 🙄😁 звичайне спонсорство подружжя.
-
Никой финансовой ответственности спонсор по этой программе не несет! Это по другой программе.
12 Jan 2024, 17:45
5175/403748
about a minute ago